Potresna slika Šabanove udovice sa kućnog praga: Goca potpuno slomljena i u suzama (FOTO)

Kuća Šaulića od nedelje, 17. februara puna je prijatelja, kolega, članova šire porodice

  • 5
Šaban Šaulić, Foto: ATA Images

U porodičnu kuću pokojnog Šabana Šaulića od nedelje 17. februara, kada je u ranim jutarnjim časovima poginuo, dolaze prijatelji, njegove kolege, širi članovi porodice.

Međutim, njegova udovica Gordana Šaulić u nedelju nije izašla iz kuće, a danas smo uspeli da je uslikamo na kućnom pragu, dok se pozdravljala sa prijateljima.

Gordana je u crnini, uplakala, a bol na njenom licu više je nego očigledan.

Gordana Šaulić na vratima kuće, Foto: A. Nalbantjan

Gordana Šaulić uplakana na vratima kuće, Foto: A. Nalbantjan

Pijani Nemac koji je 17. februara oko 6:45 časova ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat. 

Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevačŠabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić teško je povređen a lekari se i dalje bore za njegov život. Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao. Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

Šaban Šaulić, Foto: ATA Images

Podsetimo, automobil "seat ibica" u kom je na mestu suvozača bio Šaban Šaulić krenuo je da usporava zbog gužve, kada ga je drugi automobil udario u suvozačevu stranu gde je pevač sedeo. Hitne službe su ubrzo stigle na mesto nesreće i počele sa zbrinjavanjem povređenih, ali Šabanu, nažalost, nije bilo pomoći.

Snimak sa mesta nesreće pogledajte OVDE.

VIDEO: Kralj je otpevao "Žal", pao u sevdah, udario se pesnicom po srcu, a onda je otišao u legendu

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana Bielefeld

    18. februar 2019 | 15:03

    Mirsad je preminuo.Tuga.

  • Jasmina st kufstein

    18. februar 2019 | 18:58

    Iskreno saucesce porodici

  • Sara

    19. februar 2019 | 09:37

    Kamo srece,da Saban nije toliko radio,da je kao stariji covek uzivao u plodovima svoga rada,ne,juri radi jos i jos,radoholicarski,i eto!Poginuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA