≫ 

Uhapšen Nemac koji je pijan izazvao udes u kojem su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić

U vozilo pevača i njegovog prijatelja zakucao 34-godišnji vozač "mazde", za kog je policija kasnije ustanovila da je pod dejstvom alkohola, a takođe i da nema vozačku dozvolu

  • 9
Šaban Šaulić, Foto: ATA Images

Vozač "mazde" koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, nalazi se u pritvoru. Jedna od optužbi za koju se tereti jeste teško ubistvo u saobraćaju.

Sudija je u ponedeljak popodne izdao nalog za hapšenje ovog 34-godišnjeg muškarca, te se on sada nalazi u pritvoru.

Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić.

Mesto nesreće, Printskrin: WDR aktuell

Zanimljivo je i da "mazda" kojom je 34-godišnjak nemačkog državljnstva upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je "Vestfalen Blat". Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo "seata" u kom su bili Šaulić i Kerić.

Prema procenama, materijalna šteta je 26.000 evra.

Uz to, nemačka policija poziva i sve građane koji su posvedočili ovoj tragičnoj nesreći da se obrate policiji kako bi pomogli istrazi koja će razrešiti sve detalje nesreće.

Šaban Šaulić i Mirsad Kerić poginuli su usled teške saobraćajne nesreće, Foto: Facebook/mirsad.keric.33

Podsećanja radi, do stravičnog sudara je došlo u nedelju ujutru na putu kod nemačkog Belfilda, kada se Šaulić sa prijateljima i muzičarem vraćao sa nastupa svojim "seatom". U zadnji deo njihovog automobila zakucao se 34-godišnji vozač "mazde", za kog je policija kasnije ustanovila da je pod dejstvom alkohola, a takođe i da nema vozačku dozvolu.

Od siline udarca automobili su skrenuli sa puta i zakucali se u bankinu. Šaban Šaulić je preminuo neposredno nakon što ga je tim hitne pomoći odvezao u bolnicu, Mirsad Kerić dan kasnije, dok je vozač "mazde" prošao samo sa lakšim povredama ramena.

VIDEO: Meštani prikupljaju potpise da ulica u kojoj je rođen Šaban Šaulić nosi njegovo ime

Saša Matić neutešan: Otišao je moj prijatelj, veliki čovek

(Telegraf.rs/Press.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    19. februar 2019 | 14:31

    Tako se to radi u Nemackoj posle 3 dana se uglavnom sve zna i covek je uhapsen a sta bi sa slucajem kod nas u Doljevcu na rampi gde poginu zena koliko je dana proslo od tad mi jos neznamo cak ni ko je vozio iako sve ima na snimku a kamoli neke druge detalje da objave.

  • Sladja

    19. februar 2019 | 14:33

    Kakva crna materijalna steta kao da je bitna, sve živa glava namiri i stvori, kamo sreće da su oni živi a materijalna steta prokleti papir lamine su nebitne, tu pjančinu doživotno zatvorit da trune u zatvor jer je ubio nevine ljude, stalno pratim internet i čitam i opet nemogu da vjerujem da nema našeg Šabana kao što je izjavila Ana Bekuta on je trebao da pjeva i živi do njegove stote godine, onskav glas i čovjek koji je prvenstveno bio čovjek svih ljudi na ovoj planeti, volio je pjesmu kafanu i dobre ljude bom koni se nikad onakav neće više rodit😪😪😪

  • Mire

    19. februar 2019 | 14:18

    Malo su cudne okolnosti oko hapsenja nemca , jeste drzavljanin nemacke a nema prijavu gde stanuje , kako su znali gde je ? ili su ipak tamosnje vlasti sakrili adresu prebivalista plaseci se odmazde. Kako bilo da bilo Kralja vise nemamo ali ce Sabi vecno ostati u mojim usima i mojoj dusi .VECNA TI SLAVA KRALJU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA