≫ 

"Zadnjih mesec dana je bio drugačiji, te stvari nikad nije radio..." Miša Mijatović otkrio kako se Šaban ponašao pred tragičnu pogibiju (VIDEO)

Poznati muzičar došao je da izjavi saučešće porodici Šaulić

  • 2

Od ranih jutarnjih časova i drugi dan od smrti legende narodne muzike Šabana Šaulića obilazi veliki broj prijatelja kako bi izjavili saučešće porodici. Jedan od mnogobrojnih bio je i kompozitor i harmonikaš Miša Mijatović koji je jedva izustio da kaže koliko je Šaban bio poseban.

Foto: Marko Jovanović

- Svi pričaju kakav je glas imao, tu je ipak bio nenadmašan, ali ja ću ga više pamtiti po tome što je pre svega bio čovek. Bio je planetarna zvezda, a toliko običan, prizeman... Nikad ni za koga nije rekao jednu ružnu reč - kaže za Telegraf harmonikaš Miša Mijatović.

On je dodao da je Šaban bio drugačiji zadnjih mesec dana, kako kaže, kao da je predosetio.

- Ovih zadnjih mesec dana radovao se životu radovao se tim nekim veseljima, žurkama uveče, veseo je bio, pevao je kao nikad sam za stolom, čak je i igrao, đuskao... Nije ličilo to na njega. Sinoć smo sedeli celo naše društvo u toj kafani gde često sedimo i svi smo došli do zajedničkog zaključka da je u zadnjih mesec dana bio drugačiji, prosto mu je bilo neko predskazanje i to se jako osećalo i u atmosferi. Čak je pomenuo neku reč da "ako umrem pre tebe", za neku pesmu da se otpeva. Žao mi je što je na taj način poginuo i izgubio život - rekao je harmonikaš Miša Mijatović.

Šaban Šaulić, Foto: ATA Images

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme

VIDEO: Šabanov brat u suzama: Sanjao sam Šabana pred nesreću, bio je centar moga sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red briggade

    19. februar 2019 | 17:45

    Uopšteno - čovek kao i životinja može da predoseti kraj života. Kod životinja se taj nagon za predosećanje javlja najduže oko 48 sati pre događaja, dok se kod čoveka javlja i do godinu dana ranije sa povremenim podsećanjima u narednom periodu, te se kod njega menja ponašanje, običaji i sl. što deluje čudno onima koji to primete, a znaju rutinu te osobe. Isto tako životinje imaju sposobnost da predosete elementarne nepogode ili nesreće i smrt bliskih ljudi iz njihovog okruženja.

  • Zika patika

    20. februar 2019 | 00:06

    Ovaj Hasan Dudic sav naduven od boxa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA