≫ 

"Lakše bi mi bilo da ga nisam video par sati pre..." Keba na ivici suza, ne želi da prihvati činjenicu da Šabana više nema (VIDEO)

- Želim da i dalje da je tu sa nama, ako krenem da razmišljam da ga nema i po čemu ću ga pamtiti, onda odem u takav bedak da je to strašno - rekao nam je Keba

  • 2

Dragan Kojić Keba došao je u porodičnu kuću porodice Šaulić kako bi porodici pružio podršku i izjavio saučešće.

Vidno pometen i duboko pogođen, Keba je pokušao da iskaže bol za svojim prijateljem Šabanom Šaulićem.

- Ne znam šta da kažem... Nemam duhovne snage, eto, a ne verujem da ću imati još dugo vremena da prihvatim da ga nema. Čini mi se, lakše bi mi bilo da ga nisam video par sati pre. Svi se različito ponašamo u bolu, ja ne želim da prihvatim. Želim da i dalje da je tu sa nama, ako krenem da razmišljam da ga nema i po čemu ću ga pamtiti, onda odem u takav bedak da je to strašno - rekao je pevač okupljenim novinarima.

Dragan Kojić Keba, Foto: Marko Jovanovic

- Ja sam juče bio besan, ljut otkako sam čuo... Znaš kad ti je neko drag - pokušao je Kojić da dovrši izjavu, ali nije imao snage.

Podsetimo, Keba je video Šabana nekoliko sati pre tragedije, a njegova reakcija na aerodromu dovoljno govori koliko mu je bilo teško. Više o tome, saznajte OVDE.

Porodica Šabana Šaulića je za poslednji ispraćaj rezervisala tri termina - petak, subotu i ponedeljak, a konačan termin znaće nakon obdukcije tela Šabana Šaulića zakazane za četvrtak, 21. februar. Međutim, za sada je najverovatnije da će Šaulić biti sahranjen u ponedeljak, 25. februara.

VIDEO: Karirani stolnjak, fotografija sa majkom i veliki snovi o driblinzima: Šaban nikad nije preboleo fudbalski teren

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme

VIDEO: Zlata Petrović jecajući ušla u porodićnu kuću Šaulića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    19. februar 2019 | 16:23

    Keba ako ima i malo srca, sad bi mogao da se seti svog vanbracnog deteta. Nekada i nje nece biti, mogao bi da misli o tome da je upozna bar i vidi sta radi njegovo dete, pa kad dodje i njegov red da ima mir i sa te strane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA