≫ 

Sanela i Mihajlo identifikovali očevo telo: Ćerka i sin se u ime cele porodice oprostili od Šabana

- Istina je. Videli su ga, identifikovali... Njih dvoje oprostili su se od njega u ime cele porodice. Više ga niko neće videti - rekao je za Telegraf bliski prijatelj porodice Šaulić

  • 24
Sanela i Mihajlo u ime cele porodice oprostili su se od Šabana, Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan, Telegraf

Sanela i Mihajlo Šaulić identifikovali su oko 15 časova telo oca Šabana Šaulića, potvrđeno je Telegrafu od bliskog prijatelja porodice Šaulić.

- Istina je. Videli su ga, identifikovali... Njih dvoje oprostili su se od njega u ime cele porodice. Više ga niko neće videti - rečeno nam je.

Kako smo ranije objavili, porodica je rezervisala tri termina za poslednji ispraćaj Šabana Šaulića - petak, subotu i ponedeljak. Međutim, izvesno je da će sahrana, kao i komemoracija, biti u ponedeljak.

Šaban će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, odobrilo je u utorak 19. februara Gradsko veće.

Šaban Šaulić, Foto: ATA Images

Šaban Šaulić poginuo je usled saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, oko 6:50 časova ujutru, 17. februara.

Pijani Nemac koji je 17. februara oko 6:45 časova ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat. Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač.

Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić preminuo je u bolnici dan nakon nesreće.

Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Šaban Šaulić i Mirsad Kerić stradali su nakon nesreće na auto putu, Foto ilustracija: Telegraf/Facebook/mirsad.keric.33/Westfalen-blatt.de

Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao. Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

Nemac koji je izazvao udes nakon kojeg su preminuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić uhapšen je. Krivično se goni po službenoj dužnosti i odgovaraće za dvostruko ubistvo.

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme

VIDEO: Saša Popović i Suzana Jovanović došli da izjave saučešće porodici Šaulić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SANDRA

    19. februar 2019 | 17:53

    Jeste tuzno sto je Saban otiso na onaj svet,ali je barem prozivio 67godine.Tuzno je za MIRSADA imao samo 43god.mlad jos i troje malisana.jos nisu punoletna.Tuga je za one sto su tek poceli zivot a vec se ugasi!!!

  • Dusanka

    19. februar 2019 | 17:27

    Neprimereno da sin bogatasa trazi, da ga na teret Srbije iz Nemacke, prebace u Beigrad. I Dacic je uslisio molbu, jer su prijatelji. Zar sin ne moze da plati zadnju voznju ocu?! Nego gradjani. Pa nije on davao gradjanima pare vec njegovoj deci

  • 😔

    19. februar 2019 | 17:11

    Bože dragi šta ti je sudbina auto tako uništen udarac od pozadi i njih dvojica poginuli bog da im dušu prosti a sedeli napred a ovaj čovek ostao živ a sedeo pozadi...i posle neka neko kaže da to nije sudbina (ili kako god se to zvalo) ali postoji nešto u to verujem...tuga velika tuga ....iskreno saučešće porodicama +🙏😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA