≫ 

"Ne mogu da zamislim da ga više nikada neću videti": Ana Bekuta plakala dok je pričala o Šabanu Šauliću na RTS-u (VIDEO)

Vrlo me pogodilo to. Baš me pogodilo - izgovorila je kroz suze Ana Bekuta dok je pričala o svom pokojnom kolegi u "Beogradskoj hronici"

  • 2

Priče da Ana Bekuta i Šaban Šaulić nisu u dobrim odnosima datiraju još od 2013. godine, a pevačica je i dva dana nakon vesti o njegovoj pogibiji neutešna zbog tragično preminulog kralja narodne muzike u 68. godini.

Ana Bekuta se istog dana kada je saznala tužnu vest oglasila na Instagramu (pročitajte OVDE), a gostujući u "Beogradskoj hronici" nije mogla da nađe prave reči da opiše svoju tugu.

- To je veliki gubitak, prerani gubitak za narodnu muziku. Ne mogu da zamislim da ga više neću videti i zaista mi je mnogo žao. Ta vest me zatekla u Beču. Mislim da nije trebalo da ode tako "blesavo", da se tako izrazim. Uvek sam ga zamišljala kao stogodišnjaka koji peva, koji izvodi te svoje pevačke bravure koje smo svi vežbali da otpevamo na njegov način. Vrlo me pogodilo to, baš me pogodilo - izjavila je Ana u suzama.

Šaban Šaulić/ Foto: A. Nalbantjan

- Ceo Balkan žali za tim čovekom, apelujem ako je ikako moguće da se sahrani u Aleji zaslužnih građana, jer je to svojim kvalitetima zaslužio - sa knedlom u grlu je rekla Ana Bekuta.

Inače, Ana Bekuta i Šaban Šaulić nedavno je trebalo zajedno da pevaju na jednoj svadbi, ali se pevačica nije pojavila. Šuškalo se da je Šaban razlog tome, ali pravi razlog njenog izostanka nikada nije potvrđen.

Pogledajte snimak od 35. minuta:

U utorak, 19. februara, oko 15 časova Sanela i Mihajlo Šaulić identifikovali su očevo telo. Više o tome OVDE.

Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, oko 6:50 časova ujutru, 17. februara.

Pijani Nemac koji je 17. februara oko 6:45 časova ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat. Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač.

Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić preminuo je u bolnici dan nakon nesreće.

Šaban Šaulić (1951-2019) Foto: ATA Images

Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao. Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

Nemac koji je izazvao udes nakon kojeg su preminuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić uhapšen jeKrivično se goni po službenoj dužnosti i odgovaraće za dvostruko ubistvo.

VIDEO Goca Božinovska u suzama napustila Šabanovu kuću: Nikad ga neću prežaliti!

VIDEO Saša Matić neutešan: Otišao je moj prijatelj, veliki čovek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C

    19. februar 2019 | 19:58

    Ova laže čim zine.Zatvorili zakonitu ženu u hotel a oni izlaze po klubovima i uživaju. Sad tu patetiše.

  • Jooj

    19. februar 2019 | 20:47

    Ova me baš nervira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA