≫ 

"Dragi tata, hvala ti za svu ljubav koju si mi pružio..." Sin Mirsada Kerića se potresnim rečima oprostio od oca (FOTO) (VIDEO)

- Ostaješ zauvek u mom srcu, tata, kao veliki pošten čovek, otac, muzičar - napisao je sin preminulog muzičara koji je bio u automobilu sa Šabanom Šaulićem

  • 15

Muzičar Mirsad Kerić (43) koji je upravljao automobilom kada je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj nastradao Šaban Šaulić preminuo je juče, 18. februara. Mirsad je podlegao povredama u bolnici, a od njega se oprostio i njegov sin Denis Kerić.

- U dubokoj boli javljamo svima, da je naš dragi tata Mirsad Kerić, posle borbe za život preminuo juče 18. februara 2019. u 23 sata u klinici u Bilfeldu. Objavićemo narednih dana kada će biti sahrana u Ofenbahu - napisao je sin preminulog muzičara na Fejsbuku.

Objavio je i snimak na kojem njegov otac, sada na žalost preminuli, svira klavir, a uz to je napisao sledeće:

- Ostaješ zauvek u mom srcu, tata, kao veliki pošten čovek, otac, muzičar! Hvala ti za sve što si me naučio u životu i za svu ljubav koju si mi pružio. Nikad više neće biti takav čovek kao ti! Ti si nezamenljiv! Počivaj u miru, volimo te svi i nikad te nećemo zaboraviti!

Nesreća se dogodila 17. februara u 06:50 časova na autoputu u Nemačkoj, na putu za aerodrom, a pijani vozač koji je u brzini od 180 km/h naleteo na automobil u kojem su bili Mirsad, Šaban i Šabanov kum Boban Stojadinović, uhapšen je juče, a njegov identitet otkriven je danas, 19. februara. Više o tome pogledajte OVDE.

U utorak, 19. februara, oko 15 časova Sanela i Mihajlo Šaulić identifikovali su očevo telo. Više o tome OVDE.

Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač. Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić preminuo je u bolnici dan nakon nesreće. Boban Stojadinović, koji je sedeo na zadnjem sedištu, tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao. Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

Mesto nesreće/ Printskrin: WDR aktuell

Šaban Šaulić biće sahranjen najverovatnije u ponedeljak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Porodica će mu ispuniti želju i ispratiti pevača na večni počinak uz predmet bez kojeg nije mogao nijedan dan. O tome pročitajte OVDE.

VIDEO: Goca Božinovska u suzama napustila Šabanovu kuću: Nikad ga neću prežaliti!

VIDEO: Karirani stolnjak, fotografija sa majkom i veliki snovi o driblinzima: Šaban nikad nije preboleo fudbalski teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Retro

    19. februar 2019 | 23:09

    Tužan oproštaj od divnog oca.

  • dragana

    19. februar 2019 | 23:52

    Laka mu zemlja a porodici saucesce. Mlad covek. Tuga

  • Iz srbije

    19. februar 2019 | 23:53

    Najiskrenije saucesce porodici. Za ovako veliki gubitak utehe nikada nema. Secajte se svih lepih trenutaka i vracajte uspomene na ovog predivnog coveka. A nije adekvato da prokomentarisem predivan glas ovog momka. Puno uspeha zelim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA