≫ 

"Poturila mi, ja potpisao, sutra se probudim, pa ja se stvarno razveo!" Šaban i Goca zajedno su bili 43 godine

Šaban Šaulić ispričao je pre dve i po godine anegdotu iz života koji je do poslednjeg dana delio sa suprugom Gordanom

  • 25

Za nekrunisanim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem ostaće pregršt hitova koji će se decenijama još pevati, ali sigurno i veliki broj anegdota, jer je važio za jednu duhovitu, mirnu, staloženu osobu i velikog čoveka, a iznad svega je voleo svoju suprugu Gordanu Šaulić, sa kojom ima troje dece i sa kojom je bio u braku sve do poslednjeg dana.

U osvrtu na Šabanove anegdote svakako je neizostavna ona koja je nastala pre dve i po godine u emisiji "Amidži šou", kada je legendarni pevač ispričao kako se dva puta razveo od svoje Goce.

Na pitanje da li je nekada možda prevario Gocu, Šaban je ispričao priču koja će mnogima ostati urezana u sećanju.

- Jesam, kad sam je oženio. I ne jedanput, nego dvaput. Prevario sam je da se uda za mene, dvaput. Jedanput smo se razveli, nmojom greškom, napravio sam s... Ludovao sam, pogotovo sa Radetom Vučkovićem, po 2-3 dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo ženu. I žena poludela i kaže: "Ako ćeš ti tako, daj za završimo". I ja onako, nisam se još otreznio, kažem: "Pa, može". Nisam ja imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nesšto, i ja potpišem. A, ustvari, potpisujem razvod! Kad sam ja došao k sebi, sutra-prekosutra, kad sam se malo otreznio, rekoh: "Pa, ja se stvarno razvedoh!" - ispričao je tada Šaban.

Šaban Šaulić/ Foto: A. Nalbantjan

- I onda trči opet tamo, moli, kumi, traži... - dodao je, ali razvod, na njegovu tadašnju sreću i sreću njegove supruge Gordane, nije dugo potrajao.

- Dugo smo bili razvedeni. Negde oko 15 do 17 dana - ispričao je Šaban, a na kraju se ispostavilo da je to bila ljubav za ceo život.

Godana i Šaban Šaulić bili su u braku 43 godine i važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi. Iz velike ljubavi rodilo se troje dece: ćerke Sanela i Ilda, te sin Mihailo.

Gordana i Šaban Šaulić/ Foto: Marko Jovanović

Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, najverovatnije u ponedeljak, 25. februara. Porodica će pevaču ispuniti želju i biće sahranjen sa predmetom bez kojeg nije mogao nijedan dan. Više o tome OVDE.

Pijani vozač koji je usmrtio pevača i muzičara Mirsada Kulića na autoputu u Nemačkoj identifikovan je, a više o tome pročitajte OVDE.

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    20. februar 2019 | 11:20

    Imam utisak da Saban nije smeo da zucne od ove zene..Vidi se da je opasnica,sve konce je drzala u rukama..Bas iz nje zraci negativa.

  • Lux

    20. februar 2019 | 12:13

    Avion drzavni za folk pevaca? A ja da vam placam lecenje dece prilozima i SMS porukama? Za to para nemate. Taj avion kad poleti kosta kao troskovi deteta da se izleci. Zao mi je coveka, ali preteralo se.

  • Lux

    20. februar 2019 | 11:51

    Ako se ibarska magistrala sahranjuje na groblju Velikana, gde ce se onda Djordje Balasevic sahraniti, gde pisci, glumci, naucnici? Sta je ovo? Kakvo groblje za velikane? Kakva kultura ??? Kafanska?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA