≫ 

Ceca na saslušanju u Višem sudu: Jelena Karleuša je psihički bolesna, želim da pred sudom dokaže da sam "ološ krvavih ruku Svetlana Ražnatović"

Jelena je optužila Cecu da je naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, ubijenog 2000. godine

  • 10

Svetlana Ceca Ražnatović u utorak 19. februara pojavila se u Višem sudu u Timočkoj ulici, na ročištu po tužbi koju je podnela protiv jednog medija i Jelene Karleuše.

Reč je o Jeleninoj izjavi da je Ceca naručila ubistvo njenog tadašnjeg dečka Zorana Davidovića Ćande, likvidiranog 2000. godine. Kako kaže izvor, Ceca je na saslušanju demantovala da ima bilo kakve veze sa tim.

- Jako sam se potresla zbog takvih optužbi i stavljena na stub srama. Stavljena mi je meta na čelo, ali ne samo meni, nego i mojoj deci i porodici. Ukoliko Jelena ima bilo kakvih saznanja o ubistvu gospdina Ćande, neka obavesti tužilaštvo. Zorana sam imala prilike da upoznam preko pokojnog supruga i laž je da sam izdala bilo kakva naređenja da se on likvidira. Nikad me niko iz policije, tužilaštva a ni ostalih državnih organa nije kontaktirao u vezi sa tim slučajem, niti sam bila na poligrafskom ispitivanju. Smatram da jedino putem suda mogu da zaštititm sebe i porodicu od ovakvih napada i laži - rekla je Ceca.

Jelena Karleuša nije se pojavila u Višem sudu, Foto: ATA Images

Prema rečima izvora, pevačica je u daljem iskazu potvrdila da poznaje Milorada Ulemeka Legiju.

- Moj suprug je bio njegov venčani kum, ali nemam apsolutno nikakve veze sa optužbama koje je Karleuša iznela u medijima. Kad već iznosi takve lažne informacije, želim da snosi odgovarajuće zakonske posledice. Kao javna ličnost, ali i neko ko je uzor mladima, dovedena sam u nezavidan položaj zbog njenih tvrdnji da sam naručila ubistvo zbog nje. Tako nešto može da izgovori samo narcisoidna, ali i psihički bolesna osoba - izričita je bila Ceca.

Ražnatovićeva je na saslušanju istakla i da ne postoji mogućnost za pomirenje sa Jelenom.

- To nikako, jer me je označila kao naručioca ubistva gospodina Ćande. Želim da pred sudom dokaže da sam "ološ krvavih ruku Svetlana Ražnatović", kao i da dokaže koja su lica ubice gospodina Ćande - zaključila je Ceca.

VIDEO: Pas Dušana Mandića otkida na Cecine pesme

VIDEO: Karleuša samo gledala u pod, bez komentara na tragičnu vest o Šabanu

VIDEO: Lepa Brena: Jeleni Karleuši bih uvek bila podrška

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gslkahs

    20. februar 2019 | 09:34

    Karleuša sad i detektiv postala. Zna sve. Svestrana žena, nema šta hahahah

  • ?

    20. februar 2019 | 10:07

    Svi koji gledaju Grand su primetili da JK ima psihic ki problem i nije mi jasno zbog cega je Sasa drži, kada je i on najcrnje bio isprozivan od strane JK. Pogledajte njene komentare, vredja i decu kojima majka može biti, zar to nije za osudu.

  • Cvrle

    20. februar 2019 | 09:43

    Svi mi to odavno znamo Ceco!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA