Porodični prijatelj: Sanela i Mihajlo su sami u svetu, mnogo im je teško, imaju samo jedno drugo. Porodica želi da Šaban bude sahranjen u petak

Kako smo ranije objavili, Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, pored legendarnog glumca Nebojše Glogovca

  • 7
Saban Saulic, porodica Foto: Marko Jovanović

Porodica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića želela bi da ga na večni počinak isprati u petak.

Kako nam je rekao blizak prijatelj Šaulića koji je u teškim danima neprestano sa njima, to je želja svih članova porodice, ali ništa ne zavisi od njih.

- Sutra, u četvrtak je obdukcija, i tek tada ćemo znati da li je moguće da sahrana bude u petak. Porodica se tako i sprema, kao da će sahrana biti u petak, ali ništa se ne zna dok se telo zvanično ne preuzme. Svakako, ako ne bude petak, biće u ponedeljak - kaže naš izvor.

- Sanela i Mihajlo su tamo, sami u svetu, imaju samo jedno drugo. Mnogo im je teško. Svima nama je ovo agonija... - dodaje naš sagovornik.

Kako smo ranije objavili, Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, pored legendarnog glumca Nebojše Glogovca.

Šaban Šaulić, Foto: ATA Images

U utorak, 19. februara, oko 15 časova Sanela i Mihajlo Šaulić identifikovali su očevo telo (više o tome OVDE).

Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, oko 6:50 časova ujutru, 17. februara.

Pijani Turčin koji je 17. februara oko 6:45 časova ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat. Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač.

Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić preminuo je u bolnici dan nakon nesreće.

Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao. Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

Turčin koji je izazvao udes nakon kojeg su preminuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić uhapšen jeKrivično se goni po službenoj dužnosti i odgovaraće za dvostruko ubistvo. Ko je on i kako izgleda pogledajte OVDE.

VIDEO: Meštani prikupljaju potpise da ulica u kojoj je rođen Šaban Šaulić nosi njegovo ime

 

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ali

    20. februar 2019 | 14:01

    Njegov prvi sin Robert bez obzira na testament ima pravo na neki deo. Šaban je u 68 godini nastupao po nemačkim klubovima i vozili su ga u plastičnom autu. Svima je zaradio nekretnine,ali para nikad dosta.

  • Iskreno

    20. februar 2019 | 19:06

    Meni je otac umro u 45-toj godini i nije mi mnogo toga ostavio kao Šaban njima dvojma, tako da ne treba baš toliko da kukumače. Mogao je još koju godinu da poživi, ali i umreti u 69-toj nije malo jer danas mnogo mladji umiru, nažalost.

  • Danas

    20. februar 2019 | 23:32

    Porodici iskreno saucesce . Gubitak roditelja , UVIJEK je bolan , bez obzira na njegove godine , I sta je iz sebe ostavio . Nije bitna materijalna vrijednost , nego sta nas je za zivota naucio I ljubav sto nam je pruzio .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA