≫ 

"Pamti, pa vrati!" Stoja ispalila Đanija za koncert! Odbila da se pojavi kao gost, a njegove reči sada će je zaboleti! (VIDEO)

Đani ne želi ni da peva duete koje ima sa Stojom, pošto se ona neće pojaviti na koncertu

  • 9

Radiša Trajković Đani 8. marta ima prvi veliki koncert, u beogradskoj Areni.

- Znaju svi koji su bili na mojim nastupima kako to radim. Samo, duplo bolje! (smeh) Biće ozbiljna žurka - rekao nam je Đani objasnivši da je više od pola Arene rasprodato.

Te noći, sa njim na bini će se pojaviti Peđa Medenica, Jana, Seka Aleksić, Andreana Čekić, što je Đani i podelio sa nama i sa publikom, ali ono o čemu je jedva progovorio jeste gošča koja je odbila da se pojavi na koncertu.

- Neka su oni živi i zdravi! Ko došao - dobro došao! To je ozbiljno nešto u životu, kada praviš... Kolege sam mnogo ispoštovao u životu. Dobro, praviće i oni nekada nešto. Ne kažu stari ljudi za džabe - pamti, pa vrati. Kod mene su svi dobrodošli, nikaog, brate, ne mrzim, sa svima se družim! Ima neko ko te ne voli... Kad bi te svi voleli znači da nešto nije u redu sa tobom - počeo je Đani.

Radiša Trajković Đani, Printskrin: Telegraf

Kako ekskluzivno saznajemo, reč je o Stojanki Novaković Stoji, što smo u razgovoru i pitali Đanija. Folker je, vidno razočaran, odgovorio na pitanje.

- Ona je pogodila, valjda, da peva negde. Imam dva dueta sa njom i, najiskrenije, bila mi je želja da ona peva, ali šta sad. Ne može - ne može! - počeo je Đani.

Na naše pitanje šta bi on uradio na njenom mestu, kao iz topa je odgovorio:

- Ja bih otkazao, sigurno! Ali, ne ljutim se...

Međutim, na naše pitanje hoće li pevati zajendičke pesme na koncertu, Đani je bio izričit.

- Neću. Kad nije to u originalu, kako treba, neću ni pevati - objasnio je.

Stojanka Novaković Stoja, Foto: Telegraf

Snimak pogledajte na početku našeg teksta.

(I. Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    20. februar 2019 | 12:59

    Kako te djani nije sramota!!!!sinoc se kod amidzic sou,cerekas,smejes,kao da ti nije pogino najbolji prijatelj!! Bar si ga tako zvao,a u stvari on je svima vama bijo prijatelj,a vi ste sa njim iz koristi svi.sram te bilo,da imas obraza nebih se ni pojavijo u emisiji

  • krusevac

    20. februar 2019 | 14:57

    Jaka pevacica 😭

  • Priština

    20. februar 2019 | 19:44

    Aj bre Radiša,šta se sekiraš ima boljih pevačica od nje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA