Darko Lazić otkrio koliko je alkohola popio u noći pre teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra (VIDEO)

Pevač je progovorio o tome da li je bio u alkoholisanom stanju i da li je konzumirao narkotike

  • 33

Darko Lazić prvi put se otkako je doživeo tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra pojavio na "Grandovom" snimanju u studiju u Košutnjaku.

Osim što je rekao da se uželeo snimanja i da mu prija izlazak na svež vazduh posle dužeg boravka u banji, Darko je prokomentarisao i kako planira do jula da izda novi album. Osim toga, progovorio je i o nesreći, za koju se pisalo da je bio pod dejstvom alkohola i narkotika. Međutim, Darko tvrdi da to nije istina.

- Nisam bio pod alkoholom. Da sam bio drogiran, ne bih zaspao. Popio sam pet rakija, što je za mene kao da nisam popio ništa - izjavio je Darko.

Darko Lazić prvi put od nesreće na "Grandovom" snimanju/ Printskrin: Telegraf

Darko se nedavno prvi put nakon nesreće, četiri meseca kasnije, vratio na mesto na kojem je umalo izgubio život na putu ka Brestaču, a više o tome pročitajte OVDE.

(M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    20. februar 2019 | 19:18

    Prvih pet rakija se ne računa. Šta bi tek napravio da je popio još pet? Da je duvao u alkometar ubedjivao bi Policiju da je isti neispravan jer prvih pet ne bi trebalo da registruje. IQ mu je manji od sobne temperature. Kada će u zatvor?

  • dg

    20. februar 2019 | 18:45

    Pitanje je koliko je pošmrkao pored pet rakija?

  • Auuuu

    20. februar 2019 | 19:24

    Zatvor nista,a???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA