Porodica Šaulić uputila iskreno saučešće porodici Mirsada Kerića

- U svom bolu nisu sami i u nama imaju večite prijatelje - stoji između ostalog u saopštenju porodice Šaulić

  • 4

Porodica Šabana Šaulića, nastradalog u saobraćajnoj nesreći 17. februara u Nemačkoj, javnim je saopštenjem uputila duboki izraz saučešća porodici takođe nastradalog Mirsada Kerića, muzičara koji je upravljao automobilom tog kobnog nedeljnog jutra.

Mirsad je preminuo u ponedeljak, 18. februara. Povredama je podlegao u bolnici u Nemačkoj, što je juče potvrdila i njegova porodica.

Porodica Šaulić izražava iskreno saučešće porodici tragično nastradalog prijatelja i saradnika Mirsada Kerića. Znamo da ne postoje reči utehe zbog tragičnog gubitka, ali želimo da znaju da u svom bolu nisu sami i da u nama imaju večite prijatelje - stoji u saopštenju porodice Šaulić, koja se ovih dana suočava sa najtežim gubitkom.

Nastradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, i mesto nesreće/ Foto ilustracija: Telegraf/Facebook/mirsad.keric.33/Westfalen-blatt.de

Pijani Turčin koji je 17. februara oko 6:45 časova izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, a od zadobijenih povreda preminuo i Mirsad Kerić, jurio je 180 na sat. Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kojem su se nalazili pevač i muzičar, kao i Šabanov kum Boban Stojanović, koji je zadobio lakše telesne povrede.

Turčin koji je izazvao udes nakon kojeg su preminuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić uhapšen jeKrivično se goni po službenoj dužnosti i odgovaraće za dvostruko ubistvo. Ko je on i kako izgleda pogledajte OVDE.

Šaban Šaulić biće sahranjen u petak, 22. februara, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. U kovčegu će se nalaziti tri stvari bez kojih nije mogao.

VIDEO: Karirani stolnjak, fotografija sa majkom i veliki snovi o driblinzima: Šaban nikad nije preboleo fudbalski teren

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno❤️♥️

    20. februar 2019 | 22:31

    Tuga za Mirsadaa 😭😭mlad covek Sabah se ipak toliko koliko naziveo na odnosu ovog mladog coveka kojeg slabo ko spominje a zajedno otisli u smrt...nije fer😢😢😢

  • Vafel

    20. februar 2019 | 21:57

    Meni ovo deluje kao poput sna. Kao da sam ušao astralno u drugu dimenziju. Do juče sam ga pratio u Zvezdama granda isto tako slusao ponekad njegove pesme i sad ga nema.

  • Keri

    21. februar 2019 | 11:25

    Saucesce porodici jako mi je zao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA