Kija i Sloba zajedno u Pragu! Jedna stvar ih je odala, a nećete verovati ko je još sa njima! (FOTO)

Bivši supružnici su, kako stvari stoje, zajedno u romantičnom gradu Češke

Kija i Sloba nedavno na aerodromu/Foto: ATA Images

Na osnovu objava na Instagramu Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar, vrlo brzo se da zaključiti da su bivši supružnici koji konstantno tvrde kako nisu u dobrim odnosima, trenutno zajedno u Pragu.

Slobodan je prvo objavio selfi sa majkom Draginjom na kojem se čekirao i stavio do znanja da uživa u Pragu, dok se nekoliko sati kasnije javila i Kija svojim pratiocima.

Kako smo zaključili da su njih dvoje zajedno u ovom romantičnom gradu?

Slobina objava bila je transparentna. Jasno je da je u pitanju Prag, prepoznatljiv svima koji su ga bar jednom posetili...

Slobina objava, grad Prag/ Printskrin: Instagram/slobaradanovic
Slobina objava iz kuće igračaka/ Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Dok je Kija, verujemo, pokušala da bude tajanstvena, pa uz objavljeni snimak na storiju nije bilo nikakvog čekiranja, ali ju je jedna stvar odala da se takođe nalazi u Pragu!

U pitanju je "Papilonia Butterfly House", koja se nalazi u glavnom gradu Češke u sklopu čuvene britanske prodavnice igračaka "Hamleys", odakle je nastala Slobina slika (iznad).

Kija je bila nešto romantičnija, pa objavila sliku sa leptirom (u nastavku):

Kijina objava, Butterfly House u Pragu/ Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

Na belom automatu koji je upao u kadar narandžastim slovima piše "Papilonia", stoga - nije bilo teško zaključiti da trenutno oboje uživaju u prekrasnom Pragu. A da li će nakon ovoga uslediti i neka zajednička fotografija, ostaje da vidimo.

VIDEO: Kija umalo zaplakala kada je videla Slobu na aerodromu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilonia

    20. februar 2019 | 23:52

    Alo bagro, ko vam drma kavez? Smirite se, gledajte svoja posla. Svako je tamo gdje mu je mjesto. Neko u Zadruzi a neko u Pragu. #svezaljubav

  • Božije dete

    20. februar 2019 | 23:57

    Divno ako uspela da oprosti... Pored toga što je srećna, od istinskog oprosta je bolja od sebe same "juče". Svaka čast, i Bog vam dao snagu, ljubav i zdravlje.

  • Melanie

    20. februar 2019 | 23:57

    Neka je sa srecom, prava ljubav uvijek pobjeduje, boli ih uvo sta ko misli, najmanje netko ko ih poznaje a misli da ima sva prava na njihov zivot! ZIVJELA LJUBAV♥️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA