≫ 

"Imam sve dokaze da je moj muž ubijen!" Udovica Sinana Sakića 9 meseci nakon njegove smrti iznela šokantne tvrdnje (FOTO)

- Rekao mi je "Vodi me, molim te, maco odavde ovo nije ni bolnica ni ludnica, ovo je logor, ovde ti uzmu zadnju kap dostojanstva. Oni me ne leče, odustali su, ubiće me" - navodi se u saopštenju

  • 24
Sabina tvrdi da je Sinan ubijen, Foto: ATA Images, Telegraf

Legendarni pevač Sinan Sakić preminuo je 1. juna u porodičnom domu na Dorćolu, u Beogradu.

U sredu, 20. februara, njegova supruga Sabina Sakić na društvenim mrežama objavila je otvoreno pismo, u kojem javnost obaveštava da je Sinan ubijen, te da za to ima sve potrebne dokaze.

Objava Sabine Sakić:

"Dragi prijatelji, moram vam reći šta me muči evo deveti mesec. Interesuje me zašto je moj muž ubijen. Molio me plakajući da ga spasim, da ga vodim kući jer doktor ga ne leči, hoće da ga ubije, pet dana mu nisu dali kardiologa, a imao je srčani udar i oštećen srčani zalizak. Nikakvu terapiju sem klizme i malo infuzije nije primao pet dana. Rekao mi je "Vodi me, molim te, maco odavde ovo nije ni bolnica ni ludnica, ovo je logor, ovde ti uzmu zadnju kap dostojanstva. Oni me ne leče, odustali su, ubiće me". Pet dana je bio usmeno otpušten i čekao otpusnu listu. Namjerno mu nisu dali, niko mu nije hteo pomoći niti prići. Molila sam preklinjala plakajući da mu daju kardiologa. Profesor taj smrad nije mu dao. Profesorka mi je u panici pet dana ranije na hodniku rekla: "Vodi Sinana odavde, ubiće ga". Bila sam u panici, u neverici. Tog dana su mu izvadili stentove sa žučnih kanala, a nisu smeli to da urade. A sad se pitam po ko zna koji put zašto je ubijen i po čijem naređenju moj muž. Čekala sam da to neko istraži, ali niko ništa. Ali saznaću to, imam slike, snimke, sve dokaze da je ubijen. Sad sam ojačala i neću dozvoliti da ološi koji su ga ubili prođu nekažnjeno. Nadam se da će ako postoji pravda zakon biti kažnjeni, a verujem i u božju pravdu".

Objava Sinanove supruge, Foto: Instagram

Podsetimo, Sinan Sakić primljen je u Klinički centar 27. aprila 2018. godine. Nakon ispitivanja lekari su ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre. Sinan je tada prebačen na privatnu kliniku.

Sinan je 2017. godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje, te da će morati na transplantaciju jetre.

Poslednji album Sinan je snimio 2014. godine pod nazivom "Jedina".

Koncerti u Beogradu bili su mu omiljeni, a poslednji je pred 12.000 ljudi održao 3. juna na svom najdražem mestu - Tašmajdanu.

Sinan Sakić, Foto: Telegraf

Sinan Sakić je rođen 13. oktobra 1956. godine u Loznici, a karijeru je započeo 1978. pesmama "Rastanak kraj rijeke" i "Sreli smo se mnogo kasno". Veliki muzički talenat koji je mnogo puta pokazao nasledio je od svog oca koji je svirao u vojnom orkestru.

Od '80-ih je bio deo sastava čuvenog "Južnog vetra", u kom je bio sve do 2001. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markić

    21. februar 2019 | 09:22

    Nisam baš siguran da se stvarno ovako postupalo prema njemu.

  • X

    21. februar 2019 | 09:42

    Ostali bez para pa sad hoće da izvuku neke pare na ime odštete.Naviklo to da ne radi a da se ima.Zasuči rukave,i meni je muž umro pa radim kao spremačica mada sam dobila otkaz jer je neko potrošio budžet namenjen higijeni.

  • Dragana

    21. februar 2019 | 09:50

    Bože mi oprosti ali nije mogao ni večno da živi. Ko god od poznatih da umre odmah se provlače priče da ih je neko ubio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA