≫ 

Šabanova ćerka danas je trebalo da se veseli i sluša oca kako joj peva, a rođendan joj se pretvorio u najtužniji u životu

Sanela je ispunila očeve najveće želje - podarila mu je unuka i unuku

  • 2
Sanela i Šaban, Foto: A. Nalbantjan

Sanela Šaulić, ćerka Šabana Šaulića, rođena je na današnji dan, 21. februara, ali se planirano slavlje pretvorili u najtužnije dane u njenom i životu njene porodice.

Ovo je prvi rođendan koji je Sanela dočekala bez prisustva svog oca, koji je u životu činio sve da srećnim učini svoju porodicu i decu.

Sanela rođendan provodi u Nemačkoj, gde je u 10 časova prepodne započeta obdukcija tela njenog oca, a u večernjim časovima avionom Vlade Srbije Sanela i njen brat Mihajlo telo će doneti u Srbiju.

Međutim, Sanela je ispunila očeve najveće želje - podarila mu je unuka i unuku, što je bila Šabanova velika čežnja. Naime, kada se saznalo da je u drugom stanju sa bivšim fudbalerom Zoranom Batom Mirkovićem, Šaban je rekao da bi voleo da Sanela rodi devojčicu. Tako je i bilo.

Sanela prvi rođendan slavi bez oca, Foto: Marko Jovanović

- Uvek sam podržavao ono što rade moja deca, tako da sam sa radošću i srećom prihvatio i njenu odluku da se ponovo uda. Svakako nam je drago što će nam uskoro podariti i još jedno unuče. Lično bih voleo da bude devojčica, jer unuka već imamo. Nadam se i priželjkujem da će biti devojčica - rekao je Šaban u maju 2013. godine, kada su se Sanela i Bata venčali.

Nekoliko meseci kasnije, 21. septembra 2013. godine, Sanela je na svet donela devojčicu Unu. Malena devojčica rođena je, inače, na 42. rođendan svog oca Bate.

Šaban Šaulić iza sebe je ostavio četvoro dece, Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Sanela iz prvog braka sa Ivanom Adžićem ima sina Luku, trenutno uspešnog mladog fudbalera.

Sanela i Bata su u vezi od proleća 2011. godine.

Sanela i njen brat Mihajlo 19. februara oko 14 časova u Nemačkoj su identifikovali telo oca Šabana Šaulića.

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme

VIDEO: Darko Lazić se pojavio na Grandu prvi put od nesreće: Šaban je bio moj idol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zena

    21. februar 2019 | 13:49

    Mnogo mi je zao Sabana, jako dobar čovek i dobar pevač. Samo mi nije jasno zašto ga avion vlade Srbije vraća za Srbiju, a on je imao toliko para, a za sirotinju neće vlada ni dinar dati da pomogne za lečenje.

  • Tarik

    21. februar 2019 | 11:57

    Ne mogu da ga vrate, dosta vise sa ovim izjavama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA