"Na šta vam ovo liči?!" Muž zvezde Granda ponovo javno prozvao Karleušu, objavio njenu fotografiju pa postavio uvredljivo pitanje! (FOTO)

- Na šta vam ovo liči? Nastup za pevanje? Ili za neke šipke? - pitao je pratioce misleći na kostim koji je Jelena nosila

  • 74

Javne prozivke na relaciji Jelena Karleuša - Milorad Medan ne prestaju, a muž zvezde Granda Mire Medan ponovo je otkačio jelenu.

On je na svom Instagramu, na storiju, objavio Jeleninu sliku sa nastupa na kojoj je u crnom kostimu, a kao komentar je napisao:

- Na šta vam ovo liči? Nastup za pevanje? Ili za neke šipke? - pitao je pratioce misleći na kostim na slici iznad.

Jelena se ovim povodom još nije oglasila, ali je zato na njegovu prethodnu prozivku žestoko odgovorila. Naime, sve je krenulo od toga što je Jelena isprozivala kandidatkinju Miru Medan u emisiji "Zvezde Granda" koja je emitovana u subotu, 16. februara.

Jelena je Miru iskritikovala zbog stajlinga, a potom je potkačila Hercegovinu komentarom da tamo nema "ni struje, ni interneta".

Tokom emitovanja ove emisije oglasio se i Mirin suprug Milorad Medan koji nije birao reči već je pokušao da uvredi pevačicu:

Imamo struju i internet i videli smo tvoju bruku i sramotu Jelena K. - napisao je na Fejsbuku Mirin suprug.

Karleuša na ove prozivke nije ostala nema, već je još brutalnije isprozivala kandidatkinju i njenog supruga.

- Znam da si gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u tvoju ženu. Ali ako bude poslušala moje savete, možda je i pogledaš bar ti kad već u ovom poslu nema šanse. Ps nema ništa bednije od muškarca koji se sveti ženi. Veće bruke i sramote nema - napisala je Jelena na svom Instagramu, ali je objavu ubrzo i skinula.

Ostaje da vidimo do kada će ovo trajati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    21. februar 2019 | 16:47

    Za sipke, naravno. Bravo majstore!

  • Peca

    21. februar 2019 | 19:04

    Cuo sam pre neki dan da su roditelji poceli da plase malu decu Jeleninom slikom bez sminke ,deco na spavanje evo ide Jeca babaroga .

  • Aba

    21. februar 2019 | 12:43

    Tako je kralju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA