≫ 

Završena obdukcija: Evo od čega je preminuo Šaban Šaulić

"Obdukcioni nalaz nije u suprotnosti sa povredama koje se nastale u saobraćajnoj nesreći. Takođe, nema nikakvih naznaka da 67-godišnjak nije imao sigurnosti pojas", glase navodi iz saopštenja policije

  • 10

Obdukcija tela Šabana Šaulića završena je malo pre 14 časova na Institutu za sudsku medicinu u Bilefeldu, a prvi rezultati pokazali su da je kralj narodne muzike preminuo od posledica povrede izazvane sabraćajnom nesrećom.

Nema naznaka da je Šaban Šaulić preminuo zbog povreda ili drugih okolnosti koje nisu vezane sa saobraćajnom nesrećom,  piše u obdukcionom nalazu.

"Obdukcioni nalaz nije u suprotnosti sa povredama koje se nastale u saobraćajnoj nesreći. Takođe, nema nikakvih naznaka da 67-godišnjak nije imao sigurnosti pojas", glase navodi iz saopštenja policije.

Detaljni rezultati obdukcije neće biti objavljeni u toku dana.

Nemačka kriminalistička policija napravila je u ponedeljak 3D snimke mesta nesreće u kojoj je stradao pevač Šaban Šaulić kako bi što uspešnije rekonstruisala saobraćajni udes u Bilefeldu.

Procena ovih podataka i dalje traje, pišu nemački mediji. Policija očekuje da ovako dobije kvalitetnije rezultate za istragu ovog incidenta jer će imati na raspolaganju slike sa radijusom od 360 stepeni, kao i dvodimenzionalne skice.

Nemački mediji prenose i da je procedura za strane državljane koji stradaju u Nemačkoj u saobraćajnim nesrećama takva da se obaveštava uvek odgovarajuća ambasada ili konzulat, a da oni onda obaveštavaju porodice i pomažu im oko procedura i kontakta sa službama u ovoj zemlji.

Šabanova deca, Sanela i Mihajlo, čekaju da preuzmu potrebne papire, nakon čega će se uputiti ka aerodromu u Dortmundu, odakle će avionom Vlade Republike Srbije stići u Srbiju.

Podsetimo, advokat je posetio i Turčina Alsina Leventa koji je u pijanom stanju izazvao nesreću sa smrtnim ishodima. Prve reči Leventa pročitajte OVDE.

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    21. februar 2019 | 18:06

    A Mirsad?Jadnik,mlad i deca mala ostala...Tuga...

  • Iva

    21. februar 2019 | 16:49

    Zbogom sabane!! Kakva tuga !! Ti nikad neces umreti,sve ces nas naziviti svojom pespom!!

  • zakrivljivanje mozga

    21. februar 2019 | 17:16

    znaci umro bi i da je bioi kod kuce bas utom trenutku ali malo morgen. Da ne bi saobracajke bio bi ziv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA