≫ 

"Izašao je iz auta, seo je na ogradu, držao se za stomak": Jedini živi svedok saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić progovorio o detaljima tragedije

- Oni su ga priključili na aparate, videli da on gubi pritisak, ali nisu znali gde - pričao je Slobodan Stojadinović

  • 25

Šaban Šaulić preminuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj 17. februara. U ovoj tragediji život je izgubio i muzičar Mirsad Kerić. Jedini preživeli u ovoj saobraćajnoj nesreći je Slobodan Stojadinović, koji se trenutno oporavlja.

U potresnoj ispovesti Stojadinović je progovorio o tragediji.

- Izašao je iz auta, seo je na ogradu, držao se za stomak ili ne znam gde. Rekao je da mu je loše, ali ga nisu razumeli. Oni su ga priključili na aparate, videli da on gubi pritisak, ali nisu znali gde, jer su ga pregledali, nema nigde odlik krvi, znači da je to nekakvo unutrašnje krvarenje. Hitno su pozvali helikopter koji je sleteo, na aparate i u bolnicu... Da li je on bio pri svesti ili nije, to ja ne znam, saznaću kada dođe taj (lekar) koji je bio zadužen za mene, pa će mi ispričati kako sam se ja ponašao, kako se on ponašao, kako Mirsad. Ja to ne znam, ja sam pao u nesvest. U jednom trenutku sam se osvestio, pogledao oko sebe, njega nema. Video sam Mirsada pored, od te tuge i bola kada sam ga video kako se trese, ja sam se ponovo onesvestio - ispričao je Stojadinović i dodao:

- On je imao taj problem, imao je tu arteriju koju je operisao, to se desilo šta se desilo. Posle velikog udarca, povredio se, pukla mu je, da li je pukla gore ili dole, ja to ne znam, ali uglavnom to je bilo unutrašnje krvarenje. Tri ambulantna kola su bila na mestu. Jedan (lekar) je bio zadužen za njega, jedan za mene, jedan za Mirsu - naveo je Slobodan.

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    21. februar 2019 | 21:11

    Dragi komentatori. Svi lekari uce isto samo je razlika u opremljenosti i angazmanu. Nemci su to uradili spremno i odgovorno Neka upokojeni pocivaju u miru. Nista se ne desava slucajno. Nama je ovo prilika da razmislimo o svom zivotu. Da se upitamo u cemu je spas a u cemu propast. Da se uverimo da sve pare i bogatsvo ne spasavaju nikoga od smrti.Nagi smo dosli a nagi i idemo. Na zemlji pravde nema. Nebitno je ko je kako i sa kojom pratnjom dovezen do groblja i dal je aleja zasluznih ili obicno seosko groblje i to nista o pokojnicima ne govori niti im to ista pomaze.

  • Nikola

    21. februar 2019 | 20:36

    Srbin sam ali budimo malo realni. Nemci su bar 50 godina ispred nas.

  • CH

    21. februar 2019 | 20:36

    Nikad nisam razumeo ljude koji imaju mnogo novca a voze se u malim autima.To nije luksuz to je sigurnost.Da su bili u Q7 ili ML ili A8 mislim da bi bili zivi.Sad od sudbine niko nije pobegao ali. . .Uzeo 10.000€ za jedno vece najmanje a vozi ga umorni i ne ispavan muzicar u autu za gratsku voznju neudoban mali i ne bas siguran.Saucesce porodicama nastradalih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA