≫ 

Aleksandar Vučić došao u kuću Šaulićevih da izrazi saučešće Šabanovoj porodici, sa njim i Milorad Dodik i Aleksandar Vulin (FOTO) (VIDEO)

Šaban Šaulić preminuo je nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj 17. februara

Predsednik Rebulike Srbije Aleksandar Vučić došao u kuću Šaulićevih kako bi izrazio saučešće porodici pokojnog pevača Šabana Šaulića. Vučić je stigao zajedno sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i ministrom odbrane Republike Srbije Aleksandrom Vulinom.

Aleksandar Vulin, Aleksandar Vučić, Milorad Dodik Foto: Nikola Tomić

Aleksandar Vulin, Aleksandar Vučić, Milorad Dodik Foto: Nikola Tomić
Aleksandar Vulin, Aleksandar Vučić, Milorad Dodik Foto: Nikola Tomić
Aleksandar Vulin, Aleksandar Vučić, Milorad Dodik Foto: Nikola Tomić

Aleksandar Vulin, Aleksandar Vučić, Milorad Dodik Foto: Nikola Tomić

Nakon što su izašli iz vozila, njih trojica su se uputili prema porodičnom domu Šaulićevih.

Podsetimo, Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, oko 6:50 časova ujutru, 17. februara.

Pijani Turčin koji je 17. februara oko 6:45 časova ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat. Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač.

Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić preminuo je u bolnici dan nakon nesreće.

Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao. Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

Turčin koji je izazvao udes nakon kojeg su preminuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić uhapšen je. Krivično se goni po službenoj dužnosti i odgovaraće za dvostruko ubistvo. Ko je on i kako izgleda pogledajte OVDE.

(M.Pantić/D.Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    21. februar 2019 | 21:42

    Zavolješe se jednom dva galeba bela u crnoj noći te joj on obeća da će ona zauvijek biti njegova srna malena i da je jedino ona od anđela stvorena. Dok su se šetali, shvati on da je jedino s njom njemu sreća obećana i pozva je da dođe da ostare zajedno. Ona razmisli, pa mu reče da je možda voli lažno i da će razmisliti da dođe sutra, međutim, on odgovori: "Noćas mi se s tobom spava". I tako, stigoše oni pred vrata lepih dana njegovog detinjstva, otvoriše ih i javiše se njegovim roditeljima riječima: "Kako si majko, kako si oče". Kad ga majka upita o djevojci koju je doveo, on joj reče: "To je moja Bojana, moja tajna želja.", te se okreni Bojani i reče joj: "Hvala ti za ljubav, danima te čekam." Idućeg jutra on ispriča svima kako je u snu sanjao neku ženu s dečakom što sanke vuče i reče joj da je zamišljao nju umesto te žene kako se igra srećna ispred njihove kuće. Dogovoriše oni svadbu, a u selu već pričaju da je njihova ljubav identična onoj kad je Milicu Stojan nekoć voleo, te da je on baš nju odabrao međ' hiljadu žena. I tako, jedno jutro iz bašte njene ga zovu šadrvani, svadba je. Zaista, postade ona kraljica njegovog srca, a on prestade biti kralj boema i postade sultan na prijestolju sa najlepšom ženom vremena svih. I tako, život proživješe, nekad se i posvađaše, ali uvijek su pružali ruke pomirenja, te na kraju i ostariše zajedno. S namerom su obilazili velike gradove, hodali balkanskim ulicama, gledali bele narcise kako venu, upoznali i Cvetu i Mihajla, sve dok ne dođe tužni čas rastanka. Odletio je njen Šaban, njena golubica bela. Dok je tražila utjehu, njegova ljubav koja mu je bila čitav život k'o gitara, dušu ispusti, a bog ih na kraju opet sastavi. Počivaj u miru, legendo.

  • star

    21. februar 2019 | 20:31

    Ljudskost našeg predsednika se ogleda na svakom koraku, tako i u ovom slučaju kada je posetio porodičnu kuću preminulog Šabana Šaulića da izjavi saučešće.

  • Deska

    21. februar 2019 | 21:08

    Svaka cast pred. Vucicu! Posteno od njega, Vulina i Dodika!!! Ljudski...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA