≫ 

"Sve se, kume, prekinulo..." Potresan govor Zorice Brunclik na komemoraciji Šabanu Šauliću, jecaji i suze ispunili salu (VIDEO) (FOTO)

Zorica Brunclik jecala je dok se opraštala od velikog Šabana Šaulića

  • 10

Na komemoraciji Šabanu Šauliću u Skupštini grada koja je počela u 11 časova, potresan govor održala je njegova kuma i velika prijateljica Zorica Brunclik, koja je u suzama izgovarala potresne rečenice.

- Naši ljudi tuguju u celom svetu, tuguje region, porodica je neutešna. Kumovi tuguju. Pre nego što bilo šta kažem, uvek sam se pitala što si baš mene izabrao, jer si povučen i tih, a ja sasvim suprotno. Sa kim ću, kume, ja da pevam, kada smo najčešće pevali zajedno? Na vašoj poslednjoj slavi ljutio si se što nema muzike, a ja sam htela da se ispričamo i bila sam srećna. Pričali smo i pravili planove, da udamo Zlatu, da oženimo Mihajla. Sve se, kume, prekinulo, sve to ne postoji. Ti si bio moj pevač, za sva vremena. Putuj sa anđelima, naš ponosu, i neka ti je večna slava - uplačući je izgovorila Zorica Brunclik, dok su se u sali prolamali jecaji i suze.

Poslednje zbogom Zorice Brunclik svom velikom prijatelju, kumu i kolegi pogledajte na početku teksta.

Zorica Brunclik/ Foto: Nikola Tomic

Sahrana Šabana Šaulića biće u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Podsetimo, Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, oko 6:50 časova ujutru, 17. februara.

Pijani Turčin koji je 17. februara oko 6:45 časova ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao pevač Šaban Šaulić, jurio je 180 na sat. Bahati vozač autom je upravljao bez dozvole, a njegova silovita vožnja potpuno je uništila "seat" u kom se nalazio pevač.

Šabanov muzičar i vozač Mirsad Kerić preminuo je u bolnici dan nakon nesreće.

Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede. Od siline udarca, "seat" je izbačen sa kolovoza i okrenut u suprotan smer od onog u kom se kretao. Prtljažnik je potpuno uguran na zadnje sedište automobila, a stakla na prozorima su potpuno razlupana, zbog čega je srče bilo svuda po putu.

Turčin koji je izazvao udes nakon kojeg su preminuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić uhapšen je. Krivično se goni po službenoj dužnosti i odgovaraće za dvostruko ubistvo. Ko je on i kako izgleda pogledajte OVDE.

VIDEO: Karirani stolnjak, fotografija sa majkom i veliki snovi o driblinzima: Šaban nikad nije preboleo fudbalski teren

VIDEO: Šabanov najbolji prijatelj iz detinjstva prošetao je kroz uspomene koje je stvarao sa kraljem narodne muzike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    22. februar 2019 | 12:33

    Uz pesme Šabana sam se i veselio i tugovao , uznjih mi je sve bilo lakše. Šabane pičivaj u miru i neka ti je večna skava. Saučešce porodici .

  • Au

    22. februar 2019 | 11:50

    Znam da je tužna Zorica,da jojje teško,ali kad držite govore o drugima i zbog drugih morate da izbacite veliko JA iz svake rečenice jer ispada da govorite o sebi,a ne o osobi o kojoj govorite.

  • Sanja

    22. februar 2019 | 12:08

    Zorica uglavnom pricala o sebi ali se dotakla i sta je Saban rekao na to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA