≫ 

Šabanov vanbračni sin čekao pred vratima kapele da uđe i poljubi kovčeg u kojem mu je otac (VIDEO)

Robert Šaulić nije primao saučešća, kao ostatak porodice

  • 38

Sin Šabana Šaulića, Robert, došao je na očevu sahranu.

On je stigao u pratnji brata sa majčine strane, ali nije stajao u kapeli i primao saučešće.

On je čekao ispred dok se vrata nisu otvorila, a potom je ušao, poljubio kovčeg u kojem je očevo telo, pomilovao ga rukom, i izašao napolje.

Snimak pogledajte na početku našeg teksta.

VIDEO Moj otac nije danas otišao: Potresan govor Šabanovog sina Mihajla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jana

    22. februar 2019 | 15:28

    Како ми је жао његовог сина Роберта!Баш су ме ове фотографије на којима је, растужиле. Делује скромно,а одбачено!Не удубљујем се шта је ко коме наудио у тој породици, али, ето, не иде да нису заједно поред одра! 😢

  • Enisa

    22. februar 2019 | 18:50

    Ja sam stvarno razocarana! Evo vec je 6. dan kako sve citam o ovome zalosnom slucaju. I stvarno mi je totalno zao da Saban vise nije ziv. Sad (!) kako sam citala da ima vanbracnog sina koji je danas bio na sahrani svoga oca i kako sam onda Videla da jadan ceka is stoji pred onim vratima a niko ga ne poziva da prisustvuje zu ostalu decu…...e pa tu sam pocela da razmislaj malo drugacije o ovim informacijama zadnijh dana. Sve se svodi na to da je "Goca" - "patrijahalno" gledala svoj zivot a ne Sabanov! Najkasnije danas je trebala i mogla da pokaze neku novu Gordanu, ali posto nije, je za meine sad sve jasno. Dragi Roberte, trazi kako znas Deo tvoga oca! A ovi ostali treba jako da se stide. I uopste me ne zanima proslost te familije. On je sin i umire sin!

  • Mac

    22. februar 2019 | 14:21

    Šaban je bio dobar čovek al je imao lošu ženu.Zabranila deci da se druže sa polubratom,prepisala imovinu na sebe da polubrat ne bi ništa dobio,šoping sa ćerkama svaki vikend u Italiji a Šaban crnči i zaradjuje u 70 god.Darku Laziću poklonio pesmu a žena mu tražila da plati,dečko doneo 2 hiljde evra...ne valja to tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA