≫ 

"Ja sam lično odvezao Šabana za Bilefeld, to je bila njegova odluka": Novi detalji o noći koja je prethodila nesreći (FOTO)

- Niko od nas nije mogao da tu nešto promeni, niti Saša, niti ja koji sam ga trebao vratiti - napisano je u komentaru posta Šabanovog menadžera Sabita Derviševića

  • 22

Nakon informacija koje su se pojavile, da je porodica Šaulić navodno ogorčena na menadžera pokojnog Šabana Šaulića, Sabita Derviševića Saše, zbog toga što, navodno, tog kobnog jutra 17. februara, kada je došlo do teške saobraćajne nesreće po Šabana nije poslao vozača, isplivali su i novi navodni detalji koji se tiču noći pre nesreće.

Naime, menadžer Sabit tvrdi kako on nije odgovoran za Šabanovu smrt, te da supruga pokojnog pevača, kako on kaže, zna o čemu se radi.

- Sve je jasno! Neka taj sagovornik pita Gordanu za moj post! Gordana jedina i ja smo šefovi ekipe, a svi ostali su se uvlačili unutra. Ako Gordana to kaže, da sam ja kriv, da sam ja odlučio gde, šta i kako, onda mogu da prenose. Ostalo me ništa ne zanima, ja dobro znam! Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio - izjavio je Sabit za Telegraf, a kompletnu izjavu pročitajte OVDE.

Mirsad Kerić, menadžer Sabit Dervišević, Šaban Šaulić/ Foto: Facebook/sabitdervisevic.sasamenadzer

Šaban je navodno odlučio da te noći, u subotu na nedelju, ne prespava u hotelu u Dizeldorfu, već u Bilefeldu, nadomak kojeg se oko 6:45 časova, na putu do aerodroma, i dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su i on i Mirsad Kerić izgubili život. U prilog tome da je Šaban navodno sam odlučio da promeni mesto u kojem će prenoćiti, svedoči još jedna osoba, izvesni Michael Bulić, koji se oglasio na Fejsbuku.

Prema njegovim tvrdnjama, lično je odvezao Šabana i njegovog kuma Slobodana Stojadinovića za Bilefeld, nakon što je Šaulić odlučio da ne prespava u Dizeldorfu, kao što je navodno bilo planirano.

Printskrin: Facebook

- Ja sam lično tu noć odvezao Šabana i Slobodana za Bilefeld, pošto je Šaban odlučio da če spavati u hotelu u Bilefeldu, a ne u Dizeldorfu u hotelu kao što je dogovoreno. Prema tome, niko od nas nije mogao da tu nešto promeni, niti Saša (Sabit Dervišević prim. aut), niti ja koji sam ga trebao vratiti. Sama Šabanova odluka! - napisano je u komentaru.

Na putu do aerodroma, kako je već poznato, Šaban i Mirsad Kerić, njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik kojeg je zamolio da ga odveze do aerodroma, izgubili su život. Boban Stojadinović oporavlja se od zadobijenih povreda. Njegovu ispovest pročitajte OVDE.

Printskrin: Facebook

Šaban Šaulić sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, dok je Mirsad Kerić sahranjen 23. februara u Ofenbahu.

VIDEO: Kralj narodne muzike ispraćen na večni počinak, supruga Goca ljubi kovčeg

VIDEO: Ekskluzivni snimak! Vanbračni sin Šabana Šaulića došao na očevu sahranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. februar 2019 | 10:32

    On je dobar pevac ,dobar je covek,to cesto cujemo kod ljudi ,mi kad govorimo o nekoj javnoj licnosti a da ga ne poznajemo licno mi se mozemo odrediti samo prema profesionalnoj delatnosti njegovoj i ono sto radi i prezentuje javnosti, ovde mnogi sebi daju za pravo ,u stvari pricaju kao da su oni deo njihovih privatnih zivota ,kao da znaju sta su doruckovali ,rucali,vecerali u njihovim kucama ,itd....to je u najmanju ruku nevaspitano i neukusno,oni sad napadaju zenu kao da oni znaju kakva je ona osoba i kakva su joj dela, toliko je bila losa da je Saban ziveo sa njom preko trideset god ,pa zar bi neko mogao ziveti toliko sa nekim da je bas toliko los?bilo je i momemenata mozda nazovimo ga nestasnim Sabana gde je i kockao ,pio po nekim pricama i da nije neko vodio u racuna o kuci i drugim stvarima dal bi imao opet to sto ima ,vodite li vi racuna o svojoj kuci da sve bude kako treba narode?ali oni su podjednako uzivali i u takvim ulogama da mozda neko bude kucopazitelj i strogoca a neko lezeran  i srecan sto donese novac i moze priustiti svima ugodan zivot njima i deci svojoj , ujedno i drago mu  sto neko vodi racuna u svemu tome da neode u neku propast, podseticu vas na reci i misli naseg najveceg akademika dr.prof.neuropsihijatar, psihoanaliticara Vladetu Jerotica U ŽIVOTU SREĆEMO UGLAVNOM TRI VRSTE LJUDI: ONI KOJI SUDE, ONI KOJI MERE I ONE KOJI OPRASTAJU. TREBA SE CUVATI DA NE UPADNEMO U PRVE DVE GRUPE."

  • Boba

    24. februar 2019 | 11:59

    DESILO SE STA SE DESILO,NE TREBA KRIVITI NIKOGA,NE BUDITE SITNE DUSE.COVEK DA ZNA DA CE DA PADNE,ON BI SEO.TO JE SUDBINA.SABANE,POCIVAJ U MIRU!

  • kokolino

    24. februar 2019 | 11:54

    Nisam ni procitala ovaj tekst,ali vdim da se potezu pitanja ko je"kriv" za Sabanovu i Mirsadovu smrt.Da je stotinu vozaca doslo i vozilo ih nista se ne bi moglo uciniti.Njihova nafaka na ovom svijetu je istekla.To je bila njihova subina i to je jedina istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA