≫ 

"Bila je dosadna emisija, nikada je nisam emitovala": Vesna Dedić priznala ko joj je bio najdosadniji gost kojeg je ugostila (VIDEO)

- ja sam želela da on priča o mami, tati, odrastanju. Oženjen je sa jednom fantastičnom ženom. On to ništa nije hteo - ispričala je voditeljka u emisiji "Amidži šou"

  • 19
Vesna Dedić Printskrin: TV Pink

Vesna Dedić, autorka emisije "Balkanskom ulicom", koja se emituje na RTS-u, otkrila je u "Amiži šouu" koji je bio najdosadniji gost kojeg je ugostila. Kako je voditeljka ispričala, u pitanju su tri poznate ličnosti, a jednog gospodina je posebno izdvojila.

- Navedite ime najdosadnijeg gosta koji vam je bio u emisiji ili gosta sa kojim ste imali najmanji rejting? - postavila je pitanje voditeljka Tijana Stojisavljević.

- Postoje tri poznata čoveka. Dva muškarca i jedna dama koje sam snimila i nikada nisam emitovala. Bili su jako dosadni. I ja nisam htela da vređam svoje gledaoce. A čak, evo ću reći, izuzetan čovek, profesor fakulteta. Ja ću sutra izaći na stubu srama zbog toga što sam to izgovorila, to je profesor Ratko Božović, zato što je on u celoj emisiji isključivo pričao o svojoj karijeri, a moja emisija je topla, nežna, ja sam želela da on priča o mami, tati, odrastanju. Oženjen je sa jednom fantastičnom ženom! On to ništa nije hteo... O roditeljstvu... To su ključne teme za život i za moje gledaoce. On nije hteo o tome da priča. Bila je dosadna emisija, nikada je nisam emitovala. Ratko Božović - rekla je Vesna Dedić.

- Hvala na iskrenom odgovoru - rekao je Ognjen Amidžić.

Pogledajte snimak:

VIDEO - Vesna Dedić odgovorila Karleuši: Da li je na pomolu novi medijski rat?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    28. februar 2019 | 07:39

    Pametan čovek mora biti dosadan u tračerskoj emisiji.

  • brana

    28. februar 2019 | 08:43

    Ova zena je utripovana za medalju!Njoj je neko dosadan!?Pa ona i njena prijateljica Sanja Marinkovic sa 2 najnedo***nije osobe na srpskoj rv a mozda i sire i toliko su neduhovite i prazne da je tuzno videti ih na tv pa makar i dok menjas kanale!

  • Sumadinac

    28. februar 2019 | 06:32

    Skoro svaka ti je dosadna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA