≫ 

Dajana i Žika zajedno stigli na 7. rođendan sina Dušana: Ponosna mama otkrila šta su kupili nasledniku, pa progovorila o odnosu sa bivšim mužem (VIDEO)

- Meni su zvali roditelji i kažu: "Pa, sutradan je maskenbal". Ja kažem da stvarno ne znam, konsultovaću se sa svojim sinom jer me je iznenadio! (smeh) Onda sam pitala: "Sine, šta si ti rekao u školi?" - rekla je srećna mama

  • 10

Dajana Paunović i Žika Jakšić sa sinom Dušanom oko 15 časova su stigli u igraonicu na Novom Beogradu, gde je njihov naslednik sa grupom drugara proslavio 7. rođendan!

Bivši supružnici došli su istim automobilom, ali nakon što su ispoziralii zajedno Jakšić je ušao u igraonicu, neraspoložen za izjave.

Foto: Nikola Tomić

S druge strane, Dajana je rekla da je ponosna i srećna majka, dok je na šaljivu konstataciju da će još malo i da ženi sina rekla da jedva čeka taj dan.

- O tome sam pričala pre neki dan! Moj otac se oženio sa 18, Dušan već ima 7, to je još desetak godina i mogu da očekujem ženidbu. (smeh) Bože zdravlja i to ćemo dočekati - rekla je dodavši da bi volela da bude mlada baka.

Žika i Dajana, Foto: Nikola Tomić

Rođendanska žurka bila je tematska, ali Dajana do poslednjeg trenutka nije znala da je u pitanju baš maskenbal.

- Dušan je zadužen za to. Meni su zvali roditelji i kažu: "Pa, sutradan je maskenbal". Ja kažem da stvarno ne znam, konsultovaću se sa svojim sinom jer me je iznenadio! (smeh) Onda sam pitala: "Sine, šta si ti rekao u školi?", a on: "Pa, mama, rekao sam maskenbal, ja sam Dedpul ove godine" - objasnila je Dajana.

Žika i Dajana, Foto: Nikola Tomić

Žika i ona sinu su kupili nekoliko poklona, a svis u vezani za Dušanove omiljene heroje.

- To je ovaj kostim koji je obukao i jedva je čekao da dođe u igraonicu i sačeka drugare. Ja sam u tim nijansama - crvena, crna i siva. Moram da ispratim sina i on je zadovoljan! Rekao je: "Mama, lepa si" - oduševljeno je rekla.

Torta za Dušana, Foto: Nikola Tomić

Na konstataciju da Žika i ona deluju kao da se vrlo lepo slažu, Dajana je rekla da je to zaista tako, te da nije foliranje.

- Šta da vam kažem? Nije to ništa namenski zbog novinara. Mi super funkcionišemo, slažemo se... Fenomenalan nam je odnos, verujte mi. Mi smo velika podrška jedno drugom i čujemo se redovno. Nije tačno da smo ponovo zajedno, ja bih rekla da jesmo - zaključila je Paunovićeva.

Na rođendan su došle i Marina Tadić i Marina Visković, Dajanine drugarice.

Marina Tadić i Marina Visković, Foto: Nikola Tomić

Dajana je dočekivala klince:

Dajana Paunović, Foto: Nikola Tomić

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bobili

    27. februar 2019 | 17:19

    Zika je ljydina! To se vidi,i lep covek,ona takodje,ipak mislim da su jedno za drugo,i volela bih da ostanu zajedno.

  • vuk

    27. februar 2019 | 17:30

    Kolko je dobra riba Dajana...

  • Bobili

    27. februar 2019 | 17:29

    Znate zasto volim ziku? Zato sto je emotivac! A ko nema emocije on i ne valja! Kad god places ziko ,i ja placem sa tobom! Ista sam ti.i obozavam te!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA