≫ 

Neda Arnerić u teškom stanju prevezena na VMA: Brat sa policijom razvalio vrata stana, ona ležala na podu, sa lekovima pored sebe

Nedin brat zabrinuto je prijavio policiji da glumica ne odgovara na telefonske pozive, a do stana su brzo došli policajci, vatrogasci i bravar i zatekli je u besvesnom stanju

  • 37

Neda Arnerić u sredu kasno uveče hitno je prebačena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Kako su preneli mediji, poznata srpska glumica nalazi se u teškom stanju.

Njen brat zabrinuto je prijavio policiji da Neda ne odgovara na telefonske pozive. Do stana su brzo došli policajci, vatrogasci i bravar. Vrata su bila zaključana i ključ u bravi sa unutrašnje strane.

Bravar i vatrogasci ušli su u stan i zatekli Nedu bez svesti. Davala je znake života, a pored nje su bili lekovi. Hitno je transportovana u bolnicu.

Iako su pojedini mediji preneli da je glumica pokušala suicid, to za sada nije poznato.

Na VMA od sinoć ne žele da daju nikakve informacije o ovom slučaju, pa stanje glumice za sada nije poznato.

Glumica se teško povredila padom sa svoje terase pre 3 godine; Foto: Telegraf

Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o tome se saznalo tek u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Pre tri godine Neda Arnerić pala sa terase svog stana na trećem spratu u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Tom prilikom je povredila kičmu i bila je zbrinuta u Urgnentnom centru. Ona je tada, prilikom pada, slomil tri pršljena, vratni, kičmeni i grudni.

Inače, Neda Arnerić trebalo je u sredu uveče da se pojavi na Festu, gde je prikazan njen film, ali nije došla.

VIDEO: Neda Arnerić se teško povredila padom sa svoje terase pre 3 godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Albert

    28. februar 2019 | 07:26

    Pomozite stručno ovoj ženi.. evidentno je da je u depresiji I da je izgubila volju za životom.. Nedo,molim Vas,pa Vi ste primer mladima kao umetnik na daskama koje život znače.. hrabro nastavite dalje

  • Jovana

    28. februar 2019 | 04:15

    Hoce li neko ovoj zeni pruziti adekvatnu pomoc...

  • Suza

    28. februar 2019 | 07:22

    Nakon raspada SFRJ pa bombardovanja, svi smo u nervnom rastrojstvu. Unisteni narodi i nacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA