≫ 

Neda Ukraden u jutarnjem programu na Pinku donela poklon za Deu, a zbog onoga što je izgovorila Sarapi je drhtao glas (FOTO)

Predrag Sarapa bio je dirnut pevačicinim gestom u "Novom jutru" na televiziji Pink

  • 15
Neda Ukraden u jutarnjem programu na TV Pink/ Printskrin: TV Pink

Neda Ukraden ovog petka bila je gošća "Novog jutra" na televiziji Pink, a čim je kročila u studio prvo pitanje koje je uputila voditelju Predragu Sarapi bilo je pitanje o zdravstvenom stanju njegove koleginice Dee Đurđević, koja se i dalje na VMA oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživela 7. februara.

Pevačica je pitala Sarapu kako je Dea, a nakon toga mu je predala poklon koji je donela za voditeljku.

Dea Đurević povređena je u teškoj saobraćajnoj nesreći 7. februara/ Foto: Milena Đorđević

- To je nešto što će joj pomoći u danima kada leži, za dekubitus - rekla je Neda, koja je ovim gestom raznežila Sarapu, toliko da mu je glas drhtao nakon što je dodala da pozdravlja Deinu majku i sve ljude koje je pogodila ta vest.

Pogledajte snimak:

Ovako je Mladen Mijatović izveštavao o nesreći svoje verenice Dee Đurđević:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    1. mart 2019 | 12:09

    Za mladu zenu je mogla smislit hiljadu i jedan poklon dok se oporavlja ovaj je grozan. Mlada zena vitalna zdrava sigurno se nece prepustit dekubitima, kad je hrabro odradila sve do sad.

  • Dusanka

    1. mart 2019 | 14:28

    Koje gluposti od nasih ljudi! Nista drugo nije imala da joj pokloni?! Devojci spasli iskidanu ruku, vrhunski strucnjaci, pa ce Neda da ih nauci i da savet! Treba da se stidi, svog postupka. Ako peva, ne znaci da se razume i druge oblasti. A ovo sto je uradila, je tako jeftino i bedno

  • Barbi

    1. mart 2019 | 14:26

    Dekubitis su rane koje nastaju od dugog ležanja. Znam jer je moj brat pokojni imao i dusek koji je za dekubitis ali slaba vajda. Nadam se da Dea nece dobiti dekubitis ako je adekvatno gledaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA