Održana promocija vina "Nikad nije kasno": Pogledajte ko je sve od poznatih došao na ovaj događaj (FOTO)

- Naši potpisi na etiketi ne znače samo garanciju kvaliteta i želju da vam se ovo vino dopadne, već i to da smo ovo vino od vinograda do flaširanja tretirali sa najvećom pažnjom i ljubavlju - rekao je enolog Andrija Jakšić.

  • 3

Veliki broj poznatih ličnosti okupio se na promociji vina "Nikad nije kasno". Na sjajnoj žurki koju je organizovao Žika Jakšić bili su predsednik "Comtrade" kompanije Veselin Jevrosimović, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, pevač Željko Joksimović sa suprugom Jovanom Joksimović, političar Ivica Dačić i mnogi drugi.

Ceca Ražnatović Foto: Promo

Vinska publika imaće priliku da uživa u posebnoj recepturi koju je Andrija Jakšić (master enologije) u saradnji sa (doktorom enologije) Markom Malinćaninom pripremio, a posebnost receptu osim ekspretize dodaje emotivna komponenta – ovo vino simbolično predstavlja vezu između oca i sina, i pomiruje generacijski jaz.

Žika Jakšić, Snežana Đurišić Foto: Promo

Tim povodom, u hotelu Majdan 6. marta održana je promocija vina “Signature” koje je proisteklo iz zdravih vinograda, napravljeno od grožđa najvišeg kvaliteta. Kako bi dostigli vrhunski kvalitet, posebnu pažnju su posvetili odabiru hrastovog drveta za njihovu burad u kojima su 18 meseci čuvali sva vina.

Žika Jakšić, Aco Pejović Foto: Promo

Barik burad su iznutra nagorena vatrom razičitog stepena što stvara “tosting” efekat obogaćujući vina različitim sastojcima.

- S obzirom na to da je vino značajan deo naše kulture i jedan od najkompleksnijih prirodnih proizvoda, posebno smo obratili pažnju na evoluciju mirisa, stabilnost boje i harmoniju ukusa. Selekcijom odnosa određenih sorti, došli smo do jedinstvene formule u kojoj ćete osetiti snagu Kabernea, topline Merloa i svežinu Prokupca. Naši potpisi na etiketi ne znače samo garanciju kvaliteta i želju da vam se ovo vino dopadne, već i to da smo ovo vino od vinograda do flaširanja tretirali sa najvećom pažnjom i ljubavlju - rekao je enolog Andrija Jakšić.

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. mart 2019 | 20:19

    Bata Stojkovic:POSLI NA PLAZU A VINO NISU PONELI! Sin:Manje vina ,manje vina.Varljivo leto😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA