≫ 

Rat Edite i Kije počeo je zbog perike, a nova izjava Aradinovićeve iznenadiće čak i Kristinu! (VIDEO)

  • 46

Rat između Edite Aradinović i Kristine Kije Kockar ne jenjava, a sve je krenulo - verovali ili ne - od perike.

Naša ekipa sada je, nakon poslednje Kijine izjave da joj je Edita "toliko nebitna" i da ne zna da li je ljubomorna na nju, Editu pitala u čemu je problem i da li isti među njima uopšte postoji.

- Kakav crni, bre, rat, ljudi? Pa nemojte me dirati! (smeh) - počela je Edita.

- Kad sam ja bila sa bilo kim u ratu? Nisam ja ta ličnost. Ja sam samo jako duhovita i moj Instagram je moja platforma gde se ja šalim, zezam, izbacujem svašta nešto. I, onda sam baš videla da je bila neka priča, ne znam, nisam ni ispratila... - rekla je Edita.

PErika od koje je sve krenulo, Printskrin: Instagram/editaaradinovic

Na naš komentar da je povodo za sve bila perika, Edita je i dalje bila neupućena u priču.

- Kad ti kažem da ne znam - veruj mi da ne znam. Veruj mi da ne znam o čemu se radi - rekla je.

Za sam kraj pitali smo je da li poseduje eksplicitni materijal koji može završiti u javnosti, kao što se desilo Dari Bubamari, a Editin odgovor i kompletan razgovor poslušajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, netrpeljivost Edite i Kije počela je komentarom Aradinovićeve na Instagramu o crvenoj periki koju je nosila ona, a posle nje i Kija.

- Bila ova perika nekad dobar fazon… Dok nije prestala da bude - napisala je Edita kada je videla da Kija nosi istu periku koju je ona nosila.

Kockareva nije čekala dugo da joj odgovori.

- Plati pa se klati. Kaže se u narodu tako. Da li  je bitno ko je nosio kada koju periku i da li je realno da ste toliki kompleksi? Hoćeš da imaš samo ti - kupi. Sve što sam ja nosila, slobodno može svako da nosi, kao da je bitno. Spustite se malo na zemlju. Svako to iznosi na svoj način. Ja znam kako ću ja to nositi. Kao i komad garderobe. I tripovanje, i to od ljudi sa društvenih mreža, kao obučeš jednom nešto i više ne možeš. Alo, kako ja da idem majci pred oči sa takvim stavom koja ima 250e platu? Kompleksašice razne na estradi, nemoj sad da uzmem sve perike i islikam moju babu u njima - poručila je Kija, da bi u narednoj izjavi, nakon nekoliko dana rekla:

Kija Kockar, Foto: Instagram

Edita je nebitna, ne zanima me ta devojka uopšte. Nije mi bitna! Ne znam da li je ljubomorna na mene pošto ja radim sa ekipom iz FM pleja, ali ja se u njihov taj odnos nisam mešala, niti ću. Edita me toliko ne interesuje da je pitanje da li bi joj se uopšte javila ako je sretnem - rekla je Kija u razgovoru za Svet.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    14. mart 2019 | 15:29

    @Razum Pusti ih, to sto Kijevci rade moze svako. Sve u vezi njih je fejk. Cim mi objave komentar i ja cu sebi da nalupam brdo lajkova cisto da im pokazem da tako kao oni moze svako da igra i da dislajkovi i lajkovi ovde nisu merilo nicega.

  • Dija

    14. mart 2019 | 11:42

    Ko je pa ova Edita neka!?Još jedna možda iz plemena đoga?

  • Marijana

    14. mart 2019 | 12:55

    Podrzavala sam Kiju jer mi je bilo zao, bila je javno prevarena. Sad vidim da je losa osoba i razumem Slobu sto je prevario. Kija bi dva zdrva oka posvadjala. Toliko kratko na javnoj sceni a toliko lazi, obmana i da li je moguce da sa pola pevaca ne prica. Bravo Kristina, kako si nas obrlatila. Glumis za oskara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA