≫ 

"Jelenu kao da je neko golu šutnuo u kavez za MMA fajt!" Ove reči Đorđa Davida će Karleuša dugo pamtiti! (VIDEO)

- Jelena je neviđeni ludak, kao i ja - rekao nam je roker

  • 19

Roker Đorđe David koje se ove sezone našao užiriju "Zvezda Granda", tik pored Jelene Karleuše ne krije da mu pevačica, koja se nakon smrti majke povukla iz javnosti jako nedostaje.

Davida je siguran da Jelena zbog ćerkica Atine i Nike sve pregurati i da će se ubrzo vratiti na scenu jača nego ikada.

Đorđe David, Foto: Marko Jovanović

- To je neviđen ludak, a ja ludake volim. Mara mi je tu kao ludak, i ja sam ludak i mislim da mi je to negde okej. Međutim sad da ne bude pošto sam video tamo po mrežama da kad se složim sa Jelenom uvlačim joj se, a kad se složim sa Bosancem, sa Anom ili sa nekim drugim to je okej, ali nema veze. Žao mi je što joj se sve to od početka godine izdešavalo na brutalan način. Ja mislim kao da ju je neko golu šutnuo u kavez za MMA fajt i ožeži koliko god možeš. Međutim kao što rekoh ona je ludak, ona je jaka.... Mislim da će ona izgurati priču vrlo brzo, jer ima dobre motive. Da li postoji bolji motiv za čoveka u kakvom god sr*nju da se nalazi od dece? Ne postoji. Ona ih ima dve, tako da očekujem je brzo! - rekao je Đorđe za Telegraf.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radojka

    15. mart 2019 | 07:55

    Davide i ti i ostali tupite zube, samo je Jelena izgubila majku, pa kakva je ona majka ako joj deca nisu prioritet već neko koje napustio ovaj svet, preterujte više, šta rade ljudi koji su izgubili decu, ili mala deca roditelje, odmorite nas više.

  • Đurđa

    15. mart 2019 | 07:42

    Ako je pametna, ovo ce jo biti nauk za buducnost, shvatice da je poletela previse i da joj zivot salje opomenu ali bojim se da se to nece desiti, sujeta je mocna stvar a gordost najveci greh.

  • Fu

    15. mart 2019 | 10:35

    Ovom samo noge vire iz Jeleninog d*peta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA