≫ 

Čovek javno pitao Željka Mitrovića da li će "svinja iz Kupinova biti diskvalifikovana", a onda je usledio odgovor vlasnika Pinka! (FOTO)

Miki je u sredu, 13. marta, nasrnuo na Tomu Panića - šutirao ga, udarao, a potom je izveden iz Zadruge

  • 35
Željko Mitrović, Foto: ATA Images

Izvesni Aleksandar na Tviteru je uputio pitanje vlasniku televizije Pink Željku Mitroviću, a koje se tiče učesnika Zadruge Mikija Đuričića.

Naime, čoveka je zanimalo da li će Miki biti diskvalifikovan zbog nasilja nad Tomom Panićem, a u poslatoj poruci Đuričića je uvredio nazvavši ga "svinjom iz Kupinova".

- Jelte, gospodine, je l' postoji mogućnost da ona svinja iz Kupinova bude diskvalifikovana posle onog zverskog čina nad dečakom od 60 kilograma i to sa leđa? - kompletno je pitanje.

Vlasnik televizije Pinkubrzo mu je uputio odgovor.

Na moju žalost, vi ste u pravu, ali smo kaznu ublažili zbog propusta naše bezbednosne strukture, ali u svakom slučaju još razmatramo diskvaliciju kao moguću meru - odgovorio mu je Mitrović.

Evo prepiske:

Printskrin: Twitter

Podsetimo, Miki je nakon incidenta kažnjen dvonedeljnim honorarom i direktnom nominacijom.

VIDEO: Miki se lupa kamenom o glavu, lomi sve redom... a Suzana se smeje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    14. mart 2019 | 15:54

    Ako drzis do sebe i gledalaca koje ovo gledaju izbaci ga napolje jer ovako ne postujes nikoga a i saljes ruznu poruku ljudima sta je dozvoljeno dosta sa nasiljem pa kakva ce nam deca biti ako ga ne diskvalifikujes

  • R. S

    14. mart 2019 | 15:57

    Kakve veze ima bezbednosni struktura sa time sto je Miki krvnicki udario Tomu? Nije tu krivo obezbedjenje. To je sekund, i obezbedjenje ne može tako brzo da reaguje. Ajde molim te, pa nemaš spajdermene u obezbedjenje nego ljudska bica. A šta da mu je polomio nogu???

  • M

    14. mart 2019 | 15:53

    Sve bolesnici.sto ne napadne sebi ravnog.gnjida.besposlicar.propalica.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA