Jelena i Duško decu prebacuju u novu školu za koju će godišnje izdvajati minimum 10.000 evra?

Jelenina najveća podrška je Duško koji je od Divnine smrti uz pevačicu, a uteha su joj ćerke Atina i Nika

  • 16
Duško i Jelena na Divninoj sahrani, Printskrin: Telegraf

Nakon iznenadne smrti Divne Kraleuše, fudbaler Duško Tošić se već 10 dana ne odvaja se od svoje supruge Jelene Karleuše koja je smrt majke Divne veoma teško podnela.

Duško je odložio odlazak u Kinu kako bi bio uz Jelenu u njatežim trenucima i pomogao joj oko obaveza i brige o ćerkama Atini i Niki.

Pre nekoliko dana Karleuša i Duško posetili su jednu privatnu osnvnu školu na Dedinju koju će ubuduće navodno pohađati njihove ćerke Atina i Nika.

Duško i Jelena u poseti privatnoj školi na Dedinju, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

- Duško i Jelena su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Pre svega zbog skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako deca u tim godinama u kojima su Nika i Atina, znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, i veruju da novi drugari njihovih ćerkica neće znati ni ko su Jelena Karleuša ni Duško Tošić, a kamo li šta im se u privatnim životima dešavalo - ispričao je izvor blizak pevačici.

Bračni par se za novu školu odlučio i zbog blizine škole i  njihovog novog doma u koji će se uskoro preseliti.

- Duško i Jelena se do kraja proleća sele u vilu na Senjaku koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a nova škola koju će Atina i Nika pohađati nalazi se na 5 minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srpskoj prestonici iskoristiti i za nadgledanje istih - kaže izvor.

Jelena i Duško, Foto: Milena Đorđević

Jelena i Duško će školsku godinu u novoj, privatnoj školi plaćati 10.000 evra, dok će vannastavne aktivnosti dodatno plaćati.

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići, spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina staje oko 10.000 evra, dok se hrana i prevoz do škole i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale vanškolske aktivnosti, uključujući izlete, knjige, boravak...

VIDEO: "Jelenu kao da je neko golu šutnuo u kavez za MMA fajt!" Ove reči Đorđa Davida će Karleuša dugo pamtiti!

VIDEO: Umesto poslednje zbogom Karleuša mami kroz suze poručila da je voli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    15. mart 2019 | 14:06

    Ja zivim u Americi i decu saljem u nasu crkvu da usavrsavaju srpski jezik i uce cirilicu, a ovi zive u Srbiji i deca im idu u skolu gde je predavanje na engleskom. J... lud zbunjenog.

  • mira

    15. mart 2019 | 13:10

    Valjda misle ako su deca stranaca tamo da nisu culi za njeno rendanje, varanje i gole slike

  • Laza

    15. mart 2019 | 12:55

    Samo da deca povuku na tatu mama je izgubljen slucaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA