Kaća priznala kako joj je u vezi sa milionerom iz Tuzle, pa otkrila može li da joj se desi da pritisne pogrešno dugme kao Dara! (VIDEO)

Grujićeva se nakon kraćeg odmora ponovo angažovala oko snimanja spotova, pa će jedan uskoro ugledati svetlost dana i obradovati njenu publiku

  • 39

Nakon albuma "Jača doza mene" koji je odlično prošao kod publike, Katarina Grujić (26) počela je sa snimanjem novih spotova za pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana!

Naša ekipa sa mladom zvezdom družila se na snimanju prvog u nizu spotova koji su pred njom, a nezaobilazne teme bile su - njena nova ljubav sa bogatim biznismenom iz Tuzle, kao i snimak zbog kog je njena koleginica Dara Bubamara danima u žiži javnosti.

No, prvo smo krenuli od novog spota koji je Kaća snimala na prehladnom mestu, što ni njoj nije lako palo.

- Što je najgore, ja svaki put odaberem da snimanje spota bude u neko hladnije vreme! (smeh) Krivo mi je samo što ćemo jako kasno završiti, tek oko 5-6 ujutru, biće minus, ali Bože moj, mora da se završi - počela je Kaća.

Katarina Grujic, Foto: ATA Images

- Naporno mi je, naravno. Malopre, kada smo počinjali, snimali smo ispred ovog objekta, gde je bilo jako hladno, duvao je vetar... Bukvalno sam se zaledila! Ne mogu da kuckam poruku, ne mogu ništa, ali kad znam da će ovaj spot na kraju biti brutalno dobar - jedva čekam! - objasnila je Grujićeva kojoj je ovo prva saradnja sa bosanskim dvojcem.

Katarina Grujic, Foto: ATA Images

- Tako je, Jala i Buba su je radili i jedva čekam da ugleda svetlost dana! Publika to dugo čeka, duži niz vremena su mi pisali poruke i komentare da žele da vide tu saradnju i, eto, imaće sad tu priliku. Mi se znamo od ranije i pesma je bila gotova još pre 6 meseci, ali nismo uspeli da se uskladimo zbog poslovnih obaveza. Uspeli smo, snimili smo pesmu, sad spot... U mojoj karijeri nema propusta - kaže Kaća samouvereno.

Potom, čim smo konstatovali da je nasmejana i upitali je za ljubav, raširila je još veći osmeh.

- Znači da sam srećna. Čim se ovako lepo smejem! (smeh) - rekla je Kaća koja je već neko vreme u vezi sa biznismenom iz Tuzle Semirom Junuzovićem, sa kojim je nedavno bila na luksuznom odmoru u Dubaiju.

Kaćin novi dečko (desno), Foto: Instagram/emir.junuzovic

Šta je Kaća rekla na pitanje da li može da joj se, kao i Dari, desi da "slučajno" objavi eksplicitni materijal sebe i svog tela pogledajte u kompletnom razgovoru u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    23. mart 2019 | 15:58

    Znači , pala si na to što je tvoje pesme pustao u svojim automobilima marke ferari i postavio na instagram... strašno koliko si devojka lakog morala... čeka se raskid ili neko da objavi snimak Kaćine pesme u Rorls Rojsu kako bi otrčala kod njega..

  • Sasa

    23. mart 2019 | 15:45

    Sponzorusa njima nije bitna nacija vec novcanik.

  • Veteran

    23. mart 2019 | 14:44

    Ovoliko srpskih momaka ona našla sa Turcinom, Muslumanom, para vrti gde burgija neće..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA