Teodora se oglasila nakon što ju je Saša Vidić žestoko isprozivao zbog stajlinga, a ovakav njen odgovor niko nije očekivao!

- Ova fejk i bedna kopija prevazišla je čak i Daru - rekao je Saša za Teodorinu haljinu u kojoj se pojavila na promociji svog albuma

  • 8

Kreator Saša Vidić već godinama unazad komentariše izgled i ponašanje mnogih javnih ličnosti na našoj estradnoj sceni prilikom čega često ne bira reči, pa je tako ovoga puta žestoko opleo po pevačici i bivšoj učesnici Zadruge Teodori Džehverović.

Vidić nije imao reči hvale dok je govorio o Teodorinoj haljini u kojoj se pojavili na promociji svog prvog albuma "Borbena".

Saša Vidić, Pritnskrin: TV Pink

- Draga Teodora, jedan je Đani Vesraće, a tebi je mama Džehva! Đani, izvini u moje ime i u ime naroda Srbije - rekao je Saša, ali se ovde nije zaustavio.

- Ova fejk i bedna kopija prevazišla je čak i Daru. Možeš da šiješ šta želiš, ali ne možeš da šiješ Versaće prvu liniju. Isuse, uzmi me, da mogu da bacam cigle s neba! Reči više nemam - bez dlake na jeziku bio je Vidić, koji je Teodorin stajling u "Svetu" ocenio nulom.

Teodora Džehverović na promociji svog prvog albuma, Foto: Nikola Tomić

Povodom ovoga oglasila se i pevačica, a mnoge je iznenadio njen komentar na ove Viidićeve reči.

- Hvala mu najlepše, šta god da kaže. Videla sam... Stvarno me ne interesuje, on me ne zanima! Samo nek komentariše, to je njegovo zanimanje, da komentariše, neka nastavi i hvala mu šta god da kaže - rekla je Teodora za Pink.

VIDEO: Ništa bez mame: Teodora promovisala album prvenac, Gordana se nije odvajala od nje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrnjcanin

    16. mart 2019 | 02:10

    Bravo,sta ce on nekom da kaze,nek pogleda sebe u ogledalu,preko 50 godina nit kuce nit mace

  • Ziki

    16. mart 2019 | 06:07

    MALA PREFORSIRANA !!!!!!

  • Igor

    16. mart 2019 | 09:43

    Ne branim ga i ne volim ga ali je stvarno smejurija pogotovo sto se dzehva dzezva ili kako vec ne odvaja od nje kao da ima 10 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA