≫ 

"Govorio sam joj, "Ksenija, sve će to proći..."": Karamela otvorio dušu i progovorio o Kseniji Pajčin (VIDEO)

Porodica i prijatelji tragično preminule Ksenije Pajčin okupili su se danas, 16. marta na devetoj godišnjici gde su odali pomen pevačici

  • 0

Najbolji prijatelj tragično preminule pevačice Ksenije Pajčin, Goran Stojićević Karamela otkrio je detalje prijateljstva sa pokojnom pevačicom.

- Nikada se nismo posvađali, imali smo poštovanje jedno prema drugome, bili smo pravi prijatelji. Kad sam ja imao neki problem, ona, uvek smo pričali. Govorio sam joj, "Ksenija, sve će to proći, sve će biti okej". Bili smo prijatelji kakvi retko postoje u današnje vreme, a što se tiče estrade retko postoje takva prijateljstva - rekao je Goran.

Već godinama unazad na pomen i rođendan pokojne pevačice njen grob ne posećuju njene kolege koje su bile bliske sa Ksenijom, a Karamela je dao svoje mišljenje.

- Prijatelji su oni koji dođu na godišnjce, pomene, rođendan. Ja to prepuštam drugima da procene zašto oni ne dolaze, ne mogu ja tu da sudim. Verovatno je takvo vreme, ljudi su postali bezosećajni, vode računa samo o sebi. To je briga samo za samog sebe, ni o čemu drugom ne razmišljaju - rekao je Stojićević.

Goran na grobu Ksenije Pajčin, Foto: Nikola Tomić

Ksenija je važila za jednu od najlepših Beograđanki, ali i njatraktivniju na domaćoj sceni, a kako Goran kaže da se nikada neće pojaviti ta pevačica koja će moći da je zameni.

- Ana Nikolić je mlada pevačica, ali kao neka zamena. Ove od dvadeset godina... ne vidim osobu koja bi mogla da joj parira. Energiju ima Milica Pavlovič, ima i lepotu  ne mogu da kažem, ali to je drugi muzički žanr, Ksenija je bila pop, a Milica folk muzika...Mislim i da su im razmišljanja drugačija, ali mogu da kažem možda po izgledu. Generalno nije se pojavila osoba koja će da zameni Kseniju, niti će... - objasnio je Karamela.

Šta je Karamela rekao o Ksneiji pogledajte u videu na početku teksta.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA