Emina se seli iz luksuzne vile u kojoj je živela sa Mustafom i decom

Pevačica je nakon razvoda od Mustafe dobila značajan deo imovine

  • 3
Emina Jahović i Mustafa Sandal

Foto: Instagram

Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se zvanično 6. juna u Istanbulu, nakon 10 godina braka, a pevačica je dobila značajan deo nakon razvoda od svog bivšeg supruga.

No, prema pisanju turskih medija Emina se sada navodno seli iz luksuzne vile u kojoj je ostala da živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Kako se navodi, Emina planira da izda vilu, a ona će se sa decom preseliti u Mustafin komšiluk kako bi bili bliže.

- Emina zna da je njihovim sinovima jako teško pao razvod roditelja i po svaku cenu želi da se oni osećaju što bolje. Ona je svesna da dečacima nedostaje otac, da su navikli da ga viđaju svaki dan, što sada nije slučaj, posebno ako se uzme u obzir udaljenost mesta na kojima žive, Mustafine poslovne obaveze i njihove školske obaveze. Zna da je pogotovo u tom uzrastu sinovima potrebna očinska figura, pa se u dogovoru sa bivšim mužem odlučila na ovaj korak - kaže izvor blizak Emini za turske medije i dodaje:

Emina Jahović, Foto: ATA Images

- Mustafa je nakon razvoda sa Eminom njoj, Jamanu i Javuzu ostavio luksuznu vilu u Istanbulu u naselju Adžarkent, a on se preselio u blizinu Zorlu centra. Iako dečaci redovno viđaju tatu i stalno su u kontaktu sa njim, oni bi voleli da su mu bliže. To je jedan od glavnih razloga koji je Eminu naveo na to da potraži vilu blizu Mustafe, a drugi razlog je to što će tako Jamanu i Javuzu biti bliža i škola. Ona je to predložila bivšem suprugu, koji je tu ideju prihvatio sa oduševljenjem. Zbog toga je Emina čvrsto odlučila da vilu u kojoj živi sa sinovima izda i da se preseli u Mustafino naselje. Ona je već kontaktirala sa agencijom za nekretnine i u potrazi je za savršenim mestom u kome će otpočeti novi život sa naslednicima - kaže izvor.

Ipak, prema pisanju turskih medija u junu 2018. godine o tome kako Emina i Mustafa dele imovinu, Sandal je planirao da proda skupocenu vilu i da Emini pripadne dve trećine prihoda, što bi značilo da će pevačica inkasirati oko 3 miliona evra.

Emina i Mustafa, Foto: Instagram/yaemina

Tada se, pored priče o tome koliko će Emina dobiti od vile u Istanbulu, pisalo i sledeće: da će Mustafa kupiti novu kuću svojoj bivšoj ženi u Srbiji, koja će koštati najmanje 250 hiljada dolara. Takođe, Emina od alimentacije svakog meseca dobija 15 hiljada turskih lira, iliti 2800 evra.

Mustafa Sandal takođe plaća 5 hiljada turski lira, odnosno 938 evra mesečno za svako njihovo dete, sinove Javuza i Jamana. Svojoj deci će finansijski pokriti njihovo obrazovanje, kao i odmor, a za to će izdvojiti 60 hiljada turskih lira, odnosno 11 257 evra na godišnjem nivou.

VIDEO: Ovako vežba Eminin bivši dečko, turski bogataš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Radoje

    18. mart 2019 | 12:47

    E braco moja,kada se šišarka upali,koji muz, kakvi bakraci,nema tih para da je neko zadrzi,ali ipak da budes u blizini bivšeg,jer kada se izludis seksualno,on ti je rame,i uteha,a bogami i lova.

  • Luka

    18. mart 2019 | 11:04

    Dođi kod mene Emina, da vidiš šta je prava priča.

  • Ana

    18. mart 2019 | 11:49

    Ova Emina me podseća na Raziju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA