Sa sestrama Bekvalac u kuhinji: Napravite praline po Natašinom receptu

U susret prvim danima proleća koji bude i ukuse i mirise, najveće domaće zvezde okupile su se na specijalnoj radionici pod nazivom #MintBerryFever kako bi isprobale svoje kulinarsko umeće

  • 2

Nataša i Kristina Bekvalac, Ivan Ivanović, Boško Jakovljević, Slaven Došlo i drugi odlično su se zabavili prilikom pravljenja jedinstvenih čokoladnih pralina sa Mint i Berry ukusima, koje će sasvim sigurno postati pravi hit ovog proleća.

- Ne mogu da kažem za sebe da sam savršena domaćica, to ostavljam drugima da procene, ali uvek sam spremna da učim i probam nešto novo. Obožavam slatkiše, a praline su moj omiljeni izbor. Rado ih pravim za moje najdraže jer svaki put ispadnu odlično i dobijem mnogo pohvalarekla je Nataša Bekvalac koja je nedavno podelila sa pratiocima na Instagramu da je napokon prestala da puši cigarete i počela da konzumira uređaj za zagrevanje duvana glo, kao alternativu bez dima, pepela i neprijatnih mirisa.

Foto: Darko Radulovic

RECEPT NATAŠE BEKVALAC ZA #MINTBERRY PRALINE:

Sastojci:

- 200g džema od bobičastog voća

- 300g crne čokolade

- 300g mlečne, slatke pavlake

- 10g Marco Polo čaja

- Listići nane za dekoraciju

Istopiti lagano čokoladu na pari. Mlečnu, slatku pavlaku prokuvati i dodati joj Marco Polo čaj. Nakon 10 minuta procediti pavlaku i pomešati je sa istopljenom čokoladom. Blenderom dodatno sjediniti sve sastojke.

Crnu čokoladu izliti u kalupe za praline. U čokoladne opne sipati džem od bobičastog voća, a zatim preliti sa čokoladnim punjenjem koje ste prethodno pripremili. Zatvoriti praline crnom istopljenom čokoladom. Prilikom serviranja praline dodatno ukrasiti listićima nane.

Foto: Darko Radulovic

Uživala sam u radionici i bilo je beskrajno zabavno što se na jednom mestu u veoma zabavnoj atmosferi okupio veliki broj sjajnih ljudi koji su uživali u pravljenju ovih predivnih slatkiša - dodala je Kristina Bekvalac.

Foto: Darko Radulovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki rubiroza

    18. mart 2019 | 17:04

    Ja bi ih ovako zajedno radije video u nekoj drugoj akciji, koja im bolje pristaje, ali ajde.....

  • lepotice

    18. mart 2019 | 21:36

    Pa gde nadjoste ovoga, razocarale ste me . Pogresan izbor .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA