≫ 

Jelena Karleuša uslikana sa Duškom Tošićem, a drastične promene na njoj su više nego očigledne (FOTO)

Jelena je izašla u crnini, sa kapuljačom na glavi i velikim naočarima, a sa njom su bili Duško i tetka Danijela Dmitrović

  • 11
Jelena Karleuša, Duško Tošić i pevačicina tetka Danijela Dmitrović, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Jelena Karleuša je nakon smrti majke Divne otkazala sve poslovne obaveze, te koncerte koje je imala u narednih nekoliko meseci.

Njen muž Duško Tošić i dalje boravi u Srbiji kako bi joj pružio podršku, pa je neizvesno kada će se vratiti u Kinu gde igra fudbal.

Jelena retko napušta porodičnu kuću na Dedinju, pa je uhvaćena samo prilikom odlaska na grob majke Divne, u školu u koju prebacuju ćerke Atinu i Niku, a sada i prilikom obilaska nove vile od dva i po miliona evra koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija.

Jelena je izašla u crnini, sa kapuljačom na glavi i velikim naočarima, a sa njom su bili Duško i tetka Danijela Dmitrović.

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Jelena je i dalje vidno slomljena, a njen povratak u "Zvezde Granda" očekuje se naredne nedelje.

Podsetimo, vila u koju se sele Jelena i Duško sa decom ima dva bazena - unutrašnji i spoljni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama, te bodljikavom žicom.

Kupili smo jako lepu novu kuću. Uskoro se selimo tamo, sređujemo je, treba da nam stigne nameštaj iz inostranstva. Ja sam jako zahvalna mužu, jer sve što sam ikada zaradila, ja sam potrošila na krpe - rekla nam je Jelena pre nekoliko meseci.

VIDEO: Jelena zagrlila kovčeg, pa mami kroz suze poručila da je voli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA