≫ 

"Do juče su svi ćutali!" Sloba progovorio o Luninoj šemi sa Gastozom, pa javno podržao Darinu akciju sa dildom (VIDEO)

- Ti koji su Daru najviše kritikovali rade iste stvari, čak i gore nego ona - rekao je Slobodan

  • 76

Slobodan Radanović želi da ostavi iza sebe priču koja ga prati nakon "Zadruge 1", a mi nismo mogli da ga ne pitamo kako je reagovao na priznanje bivše devojke Lune Đogani da je ubrzo nakon njihovog raskida i planova o braku i deci, bila sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

- Svako ima nešto da kaže na tu temu, a do juče su svi ćutali. Pa, eto, uvidiš da si pogrešio... Kao što se preko noći nešto desi, tako i preko noći nestane - kaže Radanović za Telegraf.rs.

Slobodan Radanović, Foto: ATA Images

- Dao sam Dari podršku. Baš ti koji su je najviše kritikovali rade iste stvari, čak i gore nego što ona radi. Svi imamo svoje bubice, bitno je to šmekerski izneti - rekao je Slobodan.

- Meni ne može da se desi, nemam takve snimke, slike... Možda ako meni neko pošalje pa to procuri to što je meni poslato... Ali, baš pazim - zaključio je Radanović.

Kompletan razgovor pogledajte u videu na početku teksta.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samoistina

    19. mart 2019 | 15:52

    Godinu se izivljavao nad Kijom. Sa majkom joj razgovarao uzivo kao sa psom, poslje Zadruge joj oba roditelja prozvao od kojih je jedan mrtav. Roditelje Lune koje i ne zna dizao u nebesa,cak i kad su ga vrjedjali. Sad ce godina od kraja Zadruge. Sad je rekao da je svjestan da je on kriv i da je on te ljude njoj natovario na vrat. Medjutim, nije mu palo na pamet da je u ove dvije godine odbrani a previse reci verbalno napadne ljude koji nju napadaju. Sa svakim ko je nju u negativnom kontekstu spomenuo on je bar sliku izbacio. Nije imao blam da Kiju napada i druge brani a sada kada treba obrnuto on kaze nece da se pogresno shvati. Imali smo priliku vidjeti kako on brani nekoga KAD HOCE. Sada neće, ocigledno mu nije dovoljno bitna. Ove izjave su samo da se izvuce. Atijas je udarao vrecu i prijetio joj a on je i na to kao i na sve sutio. Izjavio je da su njegovi roditelji i Gavric bili neutralni???? Gadi mi se da sve nabrajam... Sada kada je njoj dodijalo i ona progovorila konkretnije pa i zaprijetila njegovom kompilacijom on je podrzi sa TRI RIJECI NA DRUSTVENOJ MREZI. Covjek za to ocekujte zahvalnost i posto je nije dobio na nacin kako je ocekivao da mu se ona i mi svi poklonimo onda je odlucio to izbrisati a sada i reci da je pogrjesio, da se treba baviti svojim zivotom kao da je to nesto sto se meni desilo i kao da je to nesto sto se Kiji desava zbog mene. On Kiji sad kao zamjeri na reakciji??? Pravi sin Duasana i Draginje. O Kristini koja je u kontaktu s njim, leti za njim u Prag i slicno ne bih. Suvise drugih kvaliteta ima i ipak je na neki nacin cijenim, pa cu taj dio preskociti ali i tu je sve jasno, bolesno. P. S. Ovo pisem ovdje jer je to nemoguce napisati na stranicama Kijine podrske, tacnije o njoj mogu da pisem sve, da se sprdam sa njom i to opravdavam nekim humorom odraslih, ali o njemu ne. Hvala.

  • Žare

    19. mart 2019 | 16:39

    Momče, dozvolio si da tvoje ratove, u kojima si bio glavni akter, vodi tvoja bivša supruga koja je bila žrtva tebe,tvoje švalerke i vaših roditelja. Sramota za muškarca od dva metra i 112 kila. Poniziti suprugu sa jednim Đogajevim odronom, a Kiji se jedino možeš zahvaliti tu gde si sad, govori sve o tvom moralu. Kija je kraljica a ti izezev pevanja, pokazao si da si nečovek!

  • Peko

    19. mart 2019 | 17:01

    "Ljudina" koja je dozvolila da mu porodica švalerke koju je ostavio, najstrašnije preti i vređa suprugu, a on se sakrio u mišiju rupu i dozvoljava da već drugu godinu sve ide preko Kijinih malih leđa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA