≫ 

"Brinem samo za zdravlje mog Mikana...": Najpoznatiji par Srbije Milijana (21) i Milojko (74) ulaze u rijaliti!

Milijana je ljubitelj Parova i jedva je dočekala poziv sa Hepi televizije. Bez Milojka ne ide, a jedini problem je njegovo operisano srce

  • 35

- Obožavam Parove, stalno ih gledam. Nikad nisam ni sanjala Marićev poziv - oduševljeno nam je ispričala Milijana Bogdanović (21), čija veza sa više od triput starijim Milojkom Božićem (74) već treći dan zaredom ne prestaje da intrigira celu Srbiju.

Između njih je 53 godine razlike, što maltene nikog nije ostavilo ravnodušnim. O navikama i intimi trenutno najpopularnijih zaljubljenih najverovatnije mnogi će saznati se trenutni pregovori okončaju ugovorom sa televizijom Hepi. Poziv od urednika televizije Milomira Marića je stigao danas, a sudeći po Milijaninoj reakciji izvestan je njihov ulazak.

- Iskreno, razmišljamo o tome. Prekosutra idemo kod Marića da gostujemo u emisiji, i odmah nas je pitao da razmislimo da li bismo bili i učesnici rijalitija - oduševljena je Milijana.

Maltene preko noći cela Srbija čula je za njih Foto: Privatna arhiva

Ona je veliki fan ovog programa, toliko da drugi, slični formati, ne dolaze u obzir.

- Iz Zadruge nismo dobili poziv, ali uvek bih radije izabrala Parove, to pratim i volim. Zanimljivije je i znam ko je ko. Videćemo što se tiče honorara. Kada bismo dobili ponudu iz Zadruge, razmislili bismo, ali zasad se nadamo Parovima - ističe ona i dodaje da smatra da bi se dobro uklopila sa dosadašnjim učesnicima jer je inače lako složna sa ljudima.

MILOJKOVO ZDRAVLJE KOČNICA

Jedini problem predstavlja zdravlje njenog dečka Milojka (74) koji je u decembru imao operaciju na srcu, ugradnju bajpasa.

- Jedini problem je Milojkova operacija. Želim da ga zaštitim maksimalno, to moramo da ispregovaramo, da ima dovoljan odmor i lekarski pregled. Da sam sama u ovoj priči ušla bih odmah, ali neću bez Mikana. Idemo zajedno, gde god - sigurna je Milijana.

VIDEO: "Bez starca nema udarca" ili... Kako su Milojko (74) i Milijana (21) podelili Srbiju

(Milena Rodić/m.rodic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA