≫ 

Jovana Joksimović odgovorila na prozivke zbog haljine koju je nosila u emisiji, jednom rečenicom zapušila usta hejterima!

Voditeljka je dala moćan odgovor i pokazala da se nimalo nije potresla zbog negativnih komentara

  • 29

Voditeljka Jovana Joksimović našla se na meti negativnih komentara na društvenim mrežama zbog haljine koju je nosila u utorak, 19. marta, u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom", o kojoj je brujala Srbija.

Za njenu haljinu mnogi su na Tviteru prokomentarisali kako "deluje kao znak upozorenja za krivinu na putu, samo pogrešno postavljen, a bilo je i onih koji su ovakvo njeno izdanje nazvali "modni incident".

Jovana u haljini koja je izazvala burne reakcije/ Printskrin: TV Prva

Međutim, lepa Jovana, koju su domaći modni kritičari često hvalili zbog odabira garderobe i koja i te kako vodi računa o svom izgledu, nije se previše uzbudila zbog kritika koje je dobila.

- Ako je najveći problem u našoj zemlji šta sam ja obukla, onda me to raduje i zabavlja u isto vreme - izjavila je voditeljka za Blic.

Jovana Joksimović/ Printskrin: TV Prva

VIDEO: Željko otkrio zašto mu Jovana ne glumi u spotovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irena

    19. mart 2019 | 23:18

    Ova nazovi haljina nije za nošenje, neukus totalni! A još u Jutarnjem ptogramu!!!! Ako nema stiliste - odmah ga zaposlite! Ne znam samo gde je uspela da pronadje ovakvu odeću!

  • ivana

    19. mart 2019 | 22:27

    To sto je obukla je ocajno. Sto se ona vadi to ne moze da zamaskira kranji utisak. Haljina je "nevidjena".

  • Ja

    19. mart 2019 | 22:16

    Nadmena bez pokrica, bahata, bezobrazna, nekulturna i nikakva u svakom smislu. Toliko si "dobra" u tom poslu kojim se baviš da je ljudima najvažnije sta si obukla. Ako tebe to zabavlja onda je to tvoj problem, a ne problem države.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA