≫ 

Na pitanje da li je Kiju poljubio u usta bar jednom posle Zadruge Sloba eksirao piće umesto odgovora, a kad je ona pomenula dečka dobacio joj je hit komentar! (VIDEO)

Kija i Sloba dobili su škakljiva pitanja, ali su oboje različito reagovali

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović gostovali su u esmiji "Amidži šou", gde su ih sačekala i neka škakljiva pitanja.

U pitanju je igra "Ili ili", a prvi je odgovor na škakljivo pitanje morao dati Sloba.

- Da li si poljubio Kiju makar jednom, ne u obraz, nakon završetka Zadruge? - bilo je pitanje za Slobu, na koje je on izbegao odgovor i zauzvrat morao da eksira "čudan" napitak.

Kada je red došao na Kiju, nije imala problem da istog trenutka odgovori.

Slobodan Radanović umesto odgovora ispija piće/ Printskrin: TV Pink

- Od završetka Zadruge, pa sve do danas, koliko emotivnih partnera si promenila? - bilo je pitanje za pobednicu Zadruge.

- Jednog. Nisam ga promenila, još uvek ga imam - rekla je Kija.

- Aj' popij to i ćuti - dobacio joj je Sloba, na šta je ceo studio vrištao od smeha.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo:

VIDEO - Sloba o Kijinom dečku: To je rekla da bih ja čuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 100 ŠAMARA

    20. mart 2019 | 12:21

    Dobila je i sinoc nekoliko "verbalnih šamara" - sad ne znam ili nije razumela ili je navikla na to? A pošto kaže, da joj ni dostojanstvo nije blizu - možda i ne razume?

  • Peko

    20. mart 2019 | 12:20

    Pljujete iz suterena, ali vam se pljuvačke vraća nazad u facu! Kija, sa svim svojim malim manama je prelepa, graciozna i harizmatična mlada dama!

  • Mirjana Odgovor

    20. mart 2019 | 11:43

    Običan narod koji brani Lunu od tebe i tvoje "horde" nema naloge na društvenim mrežama. Tako da smo i tu došli do zaključka. Organizovana "HORDA" napada Lunu , ali u ime Lunine porodice napada i druge ličnosti.To je naše mišljenje, mišljenje običnog naroda. Dobro si "svetice" sve izorganizvala. Mi se nadamo da će sve izaći na videlo, pa kao što si pročitana za navodnu "prevaru", nadamo se da ćeš biti pročitana i za "hajku".Sve zarad malo pažnje koja je itekako prolazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA