≫ 

Lunu na ostrvu sačekalo iznenađenje od Marka, a onda mu je rekla šta planira da radi sa njim u WC-u kada izađu iz Zadruge! (VIDEO)

- Marko, volim te, ti si moja ljubav. Ti si mi pomogao da izađem iz boleštine i nesreće koju sam imala, a kad izađemo ćemo da piškimo i kakimo zajedno - izjavila je Luna

  • 16

Nakon žurke kojoj su mogli da prisustvuju svi zadrugari, došlo je vreme da "odbačeni" moraju da se vrate na ostrvo gde je Lunu Đogani dočekalo iznenađenje od dečka Marka Miljkovića.

Marko je na papiru napisao "Luna i Marko", što je Đoganijevu toliko oduševilo da je "pala" na klupu i vrištala od sreće.

Potom je otrčala do ivice ostrva odakle se dovikivala sa Markom kojem je u jednom momentu rekla šta će raditi kada izađu iz rijalitija.

- Marko, volim te, ti si moja ljubav. Ti si mi pomogao da izađem iz boleštine i nesreće koju sam imala, a kad izađemo ćemo da piškimo i kakimo zajedno - izjavila je Luna.

Podsetimo, Luna je sa zadrugarima podelila i plan da se uda za Marka po izlasku iz rijalitija, a šta je sve rekla pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A joj

    20. mart 2019 | 11:07

    Anabele mi😂😂😂savršeni su jedno za drugo.

  • "Ccccccccccc

    20. mart 2019 | 10:21

    ... a kad izađemo ćemo da piškimo i kakimo zajedno - izjavila je Luna ... nema dalje ... no comment

  • Ivangm😀

    20. mart 2019 | 14:03

    Ovo je postalo toliko bolesno da nemogu da verujem da se jos emituje...🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA