≫ 

Milijana (21) zbog veze sa Milojkom (74) prijavila oca policiji: Čovek dobio zabranu prilaska ćerki

- Šta god da se desi neće poremetiti našu ljubav niti uticati na nas, oca sam prijavila policiji, ali naša veza se nije poremetila - kaže Milijana

  • 17
Milijana Bogdanović, Milojko Božić Foto: Marko Jovanović

O ljubavi Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) iz mesta Pilatović kod Požege bruji cela Srbija, a ovaj par, kako smo ranije objavili, u prepodnevnim časovima bio je na televiziji Pink gde su pregovarali o ulasku u "Zadrugu".

Čitava njena porodica šokirana je zbog ćerkine veze, a sada je njenom ocu izrečena i zabrana prilaska ćerki, pošto joj je zapretio da ostavi dečka.

- Istina je da sam ga prijavila policiji, ja samo neću da mi prilazi. Do pre nekoliko dana mom ocu nije smetala ta veza, sada je promenio mišljenje. Pobesneo je, pozvao me telefonom i rekao mi da mu prilaze ljudi na ulici da ga pitaju da li je to istina i šta se dešava... Ja sam trenutno u Beogradu, ne znam šta se sada dešava. Milojko je pored mene, upućen je u sve što je bilo sa mojim ocem. Šta god da se desi neće poremetiti našu ljubav niti uticati na nas, oca sam prijavila policiji, ali naša veza se nije poremetila - kaže Milijana Bogdanović.

VIDEO: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi

VIDEO: "Bez starca nema udarca" ili... Kako su Milojko (74) i Milijana (21) podelili Srbiju

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    20. mart 2019 | 16:20

    Što može dete da te upropasti ne može niko.

  • jusa

    20. mart 2019 | 15:09

    narode ne lozi se,poznajem devojku..sve je fora da bi izasli u javnost..tj.ona da bi postala poznata posto se devojka pali na rijaliti programe,a ovaj mucenik se samo slika!! znam nju i njenu porodicu,a to svi znaju iz naseg mesta!! pozzz...

  • Marina

    20. mart 2019 | 16:57

    Devojka zeljna rijalitija, popularnosti, bez grama mozga! Cega se pametan stidi budala se ponosi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA