≫ 

"Nestali dabogda, stvorovi": Komentar poznatog bosanskog glumca na presudu Karadžiću

- Malo mu je i hiljadu godina. Toliko žive stvorovi. Zločin nema nacionalni prefiks - deo je glumčeve izjave u prvoj reakciji na vest o doživotnom zatvoru za Radovana Karadžića

  • 82

Bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović prokomentarisao je presudu Međunarodnog suda pravde u Hagu kojom je bivši predsednik Republike Srpske (RS) Radovan Karadžić pravosnažno osuđen na doživotni zatvor zbog genocida i zločina protiv čovečnosti u BiH.

- Stvorovi poput Karadžića ne pripadaju ljudskoj vrsti, tako da mi je teško komentarisati i ne mogu komentarisati odluke suda koji sudi stvorovima. Malo mu je i hiljadu godina. Toliko žive stvorovi. Zločin nema nacionalni prefiks. On ima prefiks stvorova. Nestali dabogda!

- El-Fatiha za sve nevino ubijene ljude u genocidu napravljenom od stvorova u periodu od 1992. do 1996. godine. Nadam se da će neko danas biti pri ruci i dodati dobar antidepresiv gospodi Vučiću, Dodiku i Čoviću - rekao je za bosanski "Avaz" Emir Hadžihafizbegović u prvoj reakciji na vest o doživotnoj kazni zatvora za Radovana Karadžića.

Pogledajte reakciju Sergeja Trifunovića na presudu Radovanu Karadžiću.

VIDEO: Radovan Karadžić osuđen na doživotnu kaznu zatvora!

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. mart 2019 | 18:34

    Prica nam glumac, koji potice od naroda koji je masovno saradjivao sa Hitlerskom vojskom, narod poput Bosnjacki koji je pripadao SS-Handzar divizviji, narod koji je odgovoran sa ustaskim snagama u pokolj Milion Srba, Jevreja i Roma, taj narod ce da soli pamet Srbima ? Narod koji je sa osmehom na lice saradjivao sa turskim okupatorom ?Narod koji je cutao kada su Izetbegovic otac i sin, Haris Silajdzic, Atif Dudakovic, Ejup Ganic i jos dosta njih odgovorni za zlocine gde su ubijeni preko 5000 Srba u Sarajevo tokom rata, gde su ubijeni preko 3200 Srba u Srebrenici, da ne pricam o Zenici, Ozrenu, Bihac, Tuzla. Jel taj narod hoce da soli pamet Srbima.

  • Edo

    20. mart 2019 | 20:38

    Retko odvratan i ljigav tip.

  • nibrS

    20. mart 2019 | 21:40

    Beograđani, ovog smrada od čovjeka opet dočekajte raširenih ruku... I dajte mu obavezno nagradu kakvu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA