≫ 

Anabela se oglasila nakon priče da je bila u vezi sa ćerkinim sadašnjim dečkom!

Anabela kaže da nema istine u tome da je bila intimna sa Markom, sa kojim je sada njena ćerka

  • 53

Anabela Atijas oglasila se nakon što su se pojavile informacije da je nekada bila u vezi sa Markom Miljkovićem, sadašnjim dečkom njene ćerke Lune Đogani!

Denserka je objavila jedan takav naslov, a onda je napisala:

Želim vam brzo ozdravljenje. Nije sramota potražiti stručnu pomoć!

Podsetimo, Anabela je jednom prilikom priznala da Marka poznaje duže nego njena ćerka.

- Njega, igrom slučaja, znam duže nego Luna. Volim što ima stav i drži se njega. Stabilan je, smiren i ima životno iskustvo. Pun pogodak je što je moja ćerka u rijalitiju izabrala muškarca koji se ponaša prema njoj kao pravi muškarac. Ja bih podržala svaki Lunin izbor, ali ne mogu da kažem da bih volela da mi Marko bude zet, zato što nisam čula to iz njenih usta - rekla je Anabela.

Luna Đogani i Marko Miljković, Printskrin: TV Pink

Takođe, Marko je u Zadruzi ispričao da se sa Anabelom sreo pre Zadruge, a prema njegovim rečima pevačica mu je rekla da bude dobar sa njenom ćerkom.

Inače, Anabela je u nedavnim izjavama otkrila da je Luna sa dijagnozom ušla u "Zadrugu".

- Luni ne mogu ništa da zamerim, zato što znam koliko je bila loše kada je ušla u rijaliti. Imala je dijagnozu "bolest duše", nazovite to kako hoćete. Zar je trebalo da je šutnem na ulicu, da bude na minusu, da nema šta da jede i da kopa po kontejneru da bi shvatila šta je život?! Ona je bila pod staklenim zvonom, ali u smislu da joj 100 puta dnevno kažem da je volim, da sam je kao dete vodila u igraonice, na balet, na događaje za decu, tenis. Za mene je poražavajuće to što nisam uspela da je zaštitim od svega. Da je bila blizu mene dok je prolazila taj haos, ja bih je odvela na trčanje, trening, na izlet, more, gledale bismo filmove, pa i plakale zajedno ako treba. Ali nije bila sa mnom, već sa druge strane ekrana. A ja sam kao paralizovana sedela. Kao kada si na aparatima, samo sediš i osetiš, a ne možeš da uradiš ili kažeš. To je najveća nemoć jednog roditelja - rekla je Anabela.

Anabela Atijas, Foto: Nikola Tomić

- Želela sam samo da popijem nešto alkoholno i utrnem, da na tren sve zaboravim... Ili da uzmem tabletu za smirenje kako bih na kratko zaspala. Išla sam na meditaciju, jedan Indijac mi je bio guru, sa njim sam izbacivala negativnu energiju. Išla sam kod duhovnika, bavila se sportom. Sve sam radila što sam mogla, jedino nisam posegla za drogom. To govori o mojoj jačini i snazi uma. Imaš ljude koji posegnu za drogom iz obesti, trenda. Ja nisam nikada. Ili imaš one koji pobiju 30 ljudi. Mogla sam i ja tako, jer čoveku nešto klikne u glavi. Ili da dignem ruku na sebe - objasnila je denserka.

VIDEO: Gagi Đogani na promocije knjige o svojoj ćerki

VIDEO: Anabela o Luni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👤

    21. mart 2019 | 15:50

    Sta rece " nije sramota pitraziti strucnu pomoc"? Pa je.em ti zivot kome je ta pomoc potrebnija?

  • Radojica

    21. mart 2019 | 12:48

    Opet demant recima,prosle godine su i ona i Luna napale Gastoza i pretile mu , kada je rekao da je spavaos Lunom ..Juce Luna zvanicno priznala da je imala seks s njim,Zakljucak:NISTA JA NJIMA NE VERUJEM i te kako je ona imala nesto s Maretom!

  • Marko

    21. mart 2019 | 13:43

    Tebi prvoj treba strucna pomoc.Sram da te bude i mi odgajamo decu i borimo se za njih i usmeravamo na zivot.Sigurno nam ti nisi primer za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA