≫ 

Milijana (21) sa dečkom Milojkom (74) ušla u Parove, Vendi je odmah pitala koliko im traje seks i da li je deda seksualni manijak! (VIDEO)

- U kom delu seksa Milojko briljira? On je Bik u horoskopu, a ja sam čula da su oni dugoprugaši, da su seksualni manijaci - rekla je Vendi Milijani

  • 17

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) ušli su u "Parove", a Vesna Vukelić Vendi odmah ih je dočekala sa žestokim pitanjima!

- Kako ste se vas dvoje upoznali? Kako je sve počelo? -  pitala je Vendi, a Milojko je odlučio da ispriča kako se sve desilo:

- Imala je malog kera i ja sam išao putem a onaj njen povodac bio je baš dugačak. Pas je išao jedno 15 metara od nje. I, onda, kad sam ja naišao ker nas je bukvalno obmoto. I, eto, od onda smo mi faktički ušli u vezu.

Milijana je dodala da je kod nje "kvrcnulo" u glavi kad je Milojka videla u lokalnoj prodavnici.

- Pogledala sam ga i rekla u sebi "Kako je lep ovaj čovek"... - rekla je Milijana priznavši da ne može da zamisli da poljubi drugog muškarca.

No, Vendi je zanimalo kakav je Milojko u krevetu.

- U kom delu seksa Milojko briljira? On je Bik u horoskopu, a ja sam čula da su oni dugoprugaši, da su seksualni manijaci - rekla joj je Vendi.

- Pa nisu svi Bikovi isti. Seks traje zadovoljavajuće, za mene. On je nežan... - objasnila je Milijana.

VIDEO: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi:

VIDEO: "Bez starca nema udarca" ili... Kako su Milojko (74) i Milijana (21) podelili Srbiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    21. mart 2019 | 15:24

    Znači, poenta života je POSTATI POZNAT na bilo koji način i po svaku cenu! A što je način gori i amoralniji, to je veća zarada. Predlažem jedan jači smak sveta, pa da počnemo iz početka sve, jer ovo ništa ne valja...

  • Bcc

    21. mart 2019 | 14:40

    Ovako se pare uzimaju nije luda da ide maline da bere

  • MRc

    21. mart 2019 | 14:37

    Otisla nam zemlja i narod u tri lepe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA