• 17

Milijana (21) sa dečkom Milojkom (74) ušla u Parove, Vendi je odmah pitala koliko im traje seks i da li je deda seksualni manijak! (VIDEO)

- U kom delu seksa Milojko briljira? On je Bik u horoskopu, a ja sam čula da su oni dugoprugaši, da su seksualni manijaci - rekla je Vendi Milijani

  • 17

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) ušli su u "Parove", a Vesna Vukelić Vendi odmah ih je dočekala sa žestokim pitanjima!

- Kako ste se vas dvoje upoznali? Kako je sve počelo? -  pitala je Vendi, a Milojko je odlučio da ispriča kako se sve desilo:

- Imala je malog kera i ja sam išao putem a onaj njen povodac bio je baš dugačak. Pas je išao jedno 15 metara od nje. I, onda, kad sam ja naišao ker nas je bukvalno obmoto. I, eto, od onda smo mi faktički ušli u vezu.

Milijana je dodala da je kod nje "kvrcnulo" u glavi kad je Milojka videla u lokalnoj prodavnici.

- Pogledala sam ga i rekla u sebi "Kako je lep ovaj čovek"... - rekla je Milijana priznavši da ne može da zamisli da poljubi drugog muškarca.

No, Vendi je zanimalo kakav je Milojko u krevetu.

- U kom delu seksa Milojko briljira? On je Bik u horoskopu, a ja sam čula da su oni dugoprugaši, da su seksualni manijaci - rekla joj je Vendi.

- Pa nisu svi Bikovi isti. Seks traje zadovoljavajuće, za mene. On je nežan... - objasnila je Milijana.

VIDEO: Milijana (21) skočila Milojku (74) u krilo nasred parka, pa počela da ga ljubi:

VIDEO: "Bez starca nema udarca" ili... Kako su Milojko (74) i Milijana (21) podelili Srbiju:

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima