Organizatori Severininog propalog koncerta tvrde da pevačica nije rekla istinu: Evo u čemu je zaista bio problem! (FOTO)

- Ne možemo se oteti utisku da razlozi leže u najverovatnije narušenim poslovnim odnosima ovlašćenog zastupnika izvođača i samog Izvođača - napisali su organizatori

  • 2

Nakon što je Severina Kojić (46) na svom Fejsbuk profilu obavestila svoje fanove da neće održati koncert koji je planiran 13. aprila u Začretju zbog  problema sa organizatorima, oglasili su se i sami organizatori koncerta.

Na Fejsbuk profilu kafića koji stoji iza organizacije, objavljeno je saopštenje u kojem se navodi da su neprijatno iznenađeni Severininom objavom i da nemaju veza sa otkazivanjem koncerta.

- S iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati. Takođe Vas želimo obavestiti da smo neprijatno iznenađeni objavom na službenoj Fejsbuk stranici izvođača, koji razloge otkazivanja vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako nije tako - navodi se.

- Ne želeći spekulisati o razlozima jednostranog otkazivanja koncerta, ne možemo se oteti utisku da razlozi leže u najverovatnije narušenim poslovnim odnosima ovlašćenog zastupnika izvođača i samog Izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa. Svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen na prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene. Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se izvinjavamo svima koji su nameravali doći na koncert - napisali su organizatori.

Objava organizatora Severininog koncerta koji je otkazan, Printskrin: Facebook/famousvintagebar

"Ja je ne bih ni zvao više", "Ja za njen koncert ne bih uzela kartu na poklon", "Dva puta otkazivati koncert, jako neozbiljno", neki su od komenetara ispod objave ogrganizatora i njihovih tvrdnji.

Komentari ispod objave organizatora Severininog koncerta, Printskrin: Facebook/famousvintagebar

Podsećamo, Sverina je, kako smo već pisali, prekinula saradnju nakon 17 godina sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem, a šuška se da je Severin muž Igor Kojić (31) deo pevačicinog menadžerskog tima i da joj dogovara nastupe po Srbiji.

VIDEO: Keba o glasinama da se Severina i Igor razvode: Šta mislite, da l' sam se čuo sa snajkom?!

VIDEO: Porodica Kojić bez Severine na slavi kod Brene, a evo šta Keba gde je snajka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    21. mart 2019 | 16:13

    Nije problem vratiti novac za svih 26 kupljenih ulaznica.

  • Zacetje

    22. mart 2019 | 09:36

    Nije zena kriva, nijemogla naci tu selendaru,ni ja nisam nikad cuo za to mesto,osim ako ga nisu krstili, pardon krizali po novom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA