Pitali smo Topalka šta bi ćerki rekao kada bi kući dovela dedu Milojkovih godina (74), a odgovor će izazvati brojne komentare! (VIDEO)

- Ja se ne družim sa momcima moje ćerke. Poštujemo se, volimo se, ali ja sam tata, a on je momak. Na tome se sve završava - rekao nam je Topalko

  • 4

Već nekoliko dana u centru pažnje su Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74), ljubavni par koji će se uskoro venčati, a naša ekipa tokom jučaranjeg dana pitala je poznate ličnosti šta oni kažu na ovu romansu.

S obzriom na to da ima ćerku koja ima 21 godinu, Milana Topalovića Topalka pitali smo šta on misli o romansi Milijane i Milojka, te razlici u godinama.

- Ako nešto nisam mogao da je naučim do sada... Mislim, ona je sada pametnija nego ja. Samo neka je ona živa i zdrava - počeo je Topalko, a onda smo ga pitali da li bi je podržao kad bi se zaljubila u nekog toliko starijeg od nje.

Milan Topalović Topalko, Foto: Nikola Tomić

- Da ti kažem, ja ih razumem. Majke mi. I želim im sreću, stvarno - rekao je misleći na Milijanu i Milojka.

- Što se Helene tiče, može da bude ne znam koliko! Samo ako kaže: "Tata, ovo je moj muž", i ja kažem: "Bravo, sine". Ne bih voleo samo da bude: "Tata, ovo mi je devojka", a sve ostalo... (smeh) - raspoloženo je rekao Topalko.

Topalkova ćerka Helena, Foto: Instagram/helena_topalovic

- Ja se ne družim sa momcima moje ćerke. Poštujemo se, volimo se, ali ja sam tata, a on je momak. Na tome se sve završava - rekao nam je Topalko.

Kompletnu izjavu poslušajte u našem videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA